Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Wing Gundam Zero Custom !!

剛在前幾日買了新的 SDCS Wing Gundam Zero EW!!

在深水埗三大玩具舖都買不到 Action Base 5 呢,後來只買到 Action Base 2...

這隻 Wing Gundam 比我想像中好和靚,和以前的 SD 的肥肥䅗䅗身型節然不同,除左頭大,其他都唔同喇...

最後來張 Wing Gundam 大合照,個人特別鍾意 Wing Gundam Zero Custom !!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
not see PG, RG, HiRM, etc. :^
SD高達的支架我喜歡自己做 拿支3mm柱插入屁孔裡就搞定
請問師兄, 同NX相比, 係咪差唔多呢? THANKS
mf_c2000 發表於 14-11-2019 06:56 PM
請問師兄, 同NX相比, 係咪差唔多呢? THANKS

可惜我無玩過 NXEdge,不能給你意見...

但 SDCS 可換骨格,調節高度,而 NXEdge 就有劍,而且隻翼好似靚一點 (據網上圖片來看)...