Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Figure-rise 牛奶糖4號 (小寶寶)

Figure-rise 牛奶糖4號 (小寶寶)
砌好了!上咗年紀都係砌番D簡單易砌的好了...

自娛之作, 謝謝觀賞...

分件細緻還原眼鏡、招牌奶樽

--

內部構造

--

相信砌好的師兄一定都砌了小雲
PS: 可跟同系列小雲交換部件

--

額外提供一個小雲的表情部件

--

小雲 : 坐太空船嚟侵略地球

小雲 Playback:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

--

這盒好易砌,正合懶人如我。自娛之作, 謝謝觀賞...

checked, 內部構造 different from 小雲.
其實千平同馬期特博士會唔會出,唔出就斷line la..{:1_212:}
ygat2005 發表於 27-10-2019 06:42 PM
checked, 內部構造 different from 小雲.

yes, silimar but different ...

i like 小雲 version which show the stomach.  發表於 27-10-2019 08:41 PM
又登入唔到 發表於 27-10-2019 07:14 PM
其實千平同馬期特博士會唔會出,唔出就斷line la..

this line is Figure-rise "Mechanics"... yes, I guess no more popular "Mechanics" from IQ博士 also... :47:
tomcat 發表於 27-10-2019 08:16 PM
this line is Figure-rise "Mechanics"... yes, I guess no more popular "Mechanics" from IQ博士 also. ...

咁龍珠成班呢。。。火影鳴門呢。。拉打 ?{:1_215:}
又登入唔到 發表於 28-10-2019 01:13 AM
咁龍珠成班呢。。。火影鳴門呢。。拉打 ?

Figure-Rise 基本上分了三條Line

Stand
  龍珠/拉打/咸超等等……人型 Figure 為主

Mechanics
哈囉/叮噹/IQ 博士/龍珠機器載具

Bust
胸像~男女角
williamhychan 發表於 28-10-2019 01:26 AM
Figure-Rise 基本上分了三條Line

Stand

仲有反斗奇兵
VERY NICE~{:1_377:}