Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 老馬,人妖,夏侯乜

首先,我唔使拖甘多日,我直接道歉……對唔住,因爲砌到一半就好鬼忙,所以好多滲綫位未有清理乾净,而且係後期出相嘅時候先發覺……就住有關結果我唔會講“唔完美,可以接受”呢D 9 吠答案。而係再次對此表示深深嘅歉意。

黃忠,其實算穩打穩扎,唔算好中意,但係覺得瞄準鏡做得唔錯。不過點解無三眼瞄準鏡呢……如果唔係我就唔需要用裝甲騎兵做手機殼了。

張郃……玩無雙都明啦……不過我真心覺得妖艷啊……作爲雙頭龍高達……咦?我以爲女仔比較多玩雙頭龍………………Well, 設計上,雙頭龍都算過癮,不過龍身嘅可動角度就差小小……不過呢個價錢,算OK了…… 話時話,大家有無覺得最近爛件嘅機會多佐?尤其係呢個三國系列……可能因爲轉佐生產國……

夏侯X…… 夏侯家太多人了,反正我都計唔曬,以後同意叫夏侯乜啦 …… 然後……唔算特別靚,個透明面具有小小微妙……個透明類似盾牌嘅物體更加微妙…… 真想對夏侯乜呢D White Object使用火魔法……

photos are too high resolution, not want to wait it loaded, so can't see the SD {:1_203:}
ygat2005 發表於 30-9-2019 06:04 PM
photos are too high resolution, not want to wait it loaded, so can't see the SD

oh, my bad, Forgot to chop down the size....
load faster now.

the black background makes models seem too deep tone, and not good for clear parts.