Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SHODO-X 幪面超人 6 及 PB限定 SHODO-X 幪面超人 AGITO

SHODO-X 幪面超人亞極陀 新的覺醒【PB限定】
SHODO-X 仮面ライダーアギト 新たなる目覚め【プレミアムバンダイ限定】

5,400円(税込)   2020年9月発送予定

【セット内容】
●プラスチック完成品セット(全1種)
・フィギュア3体セット
●ガム(ソーダ味)1個

【サイズ】
フィギュア:H約110mm × W約50mm

https://p-bandai.jp/item/item-1000144408

可惜無買6果套:44:
又限定?驚有大量死貨
昭和仮面ライダー應該玩限定啦{:2_244:}
谷口nozomi 發表於 26-4-2020 10:41 AM
又限定?驚有大量死貨
昭和仮面ライダー應該玩限定啦

本來通販一定買,但呢幾隻竟然玩限定,貨少實超貴,正如咸蛋超人shodo超人之父,母加7件袍要$500我一直都冇買雖然很喜歡。
不愧歸入限定,腰帶細節幾乎補哂色。但貌似後面依然素{:1_212:}
Agito 發表於 26-4-2020 10:54 AM
本來通販一定買,但呢幾隻竟然玩限定,貨少實超貴,正如咸蛋超人shodo超人之父,母加7件袍要$500我一直都冇買 ...

那套我都覺好搵笨,但今次這盒對我幾吸引,應該會買,除非訂不到。
個系列幾時會出RX 的悲傷王子同憤怒王子???
ben1982 發表於 27-4-2020 12:57 PM

起碼明年尾,ライダーマン,Sky,Super1,ZX排緊隊{:1_218:}冫

我只能說。。。。相機嘅技術真係進步咗。。
食玩都影到裝著咁 {:1_374:}
ben1982 發表於 27-4-2020 12:57 PM

shodo O Vol 3 出傑克將軍俾你止止咳先
睇翻d相G3x肩位是否不舉
yugi 發表於 29-4-2020 01:25 PM
睇翻d相G3x肩位是否不舉

一定係,black個膊頭都係咁。
PBHK
SHODO-X KAMEN RIDER AGITO THE NEW AWAKENING
https://p-bandai.com/hk/item/N2527596001001

儲左掌動X 好多彈 只可以講 依個系列 官圖無限好 QC直頭垃X圾