Toysdaily 玩具日報

查看: 2913|回復: 11

{{藍光影碟介紹}} 妖夜尋狼-導演特別加長版

妖夜尋狼-導演特別加長版 (2003)

ABC區碟

戲院原長係 121分鐘,導演加長版係 134分鐘,比戲院版多 13分鐘...

一個星期得7日....
但你係唔係要買7隻碟?:36:

不過呢套係講d 咩,可唔可以講下
原帖由 煙花 於 26-11-2007 23:44 發表
一個星期得7日....
但你係唔係要買7隻碟?:36:

不過呢套係講d 咩,可唔可以講下

當然不是啦,只係有一錢...就忍唔住買野了...:34: :34: :34:

故仔...可以,自己睇啦.:73:

城市夜空,正當人類熟睡時,殭屍與人狼之血戰才揭開序幕。數千年來,萊根族人狼本是殭屍貴族日間的守護獸,缺口卻在十五年前,一次奴隸階級大革命,埋藏在殭屍族百年典故的恩仇錄,成為了兩族鬥爭的導火線。
殭屍狩獵人莎蓮是族中最優秀的強捍戰士,年幼時雙親被殺,幸得殭屍年元老所救,一咬之後成為了不死的吸血殭屍。莎蓮在一次搜捕行動當中,發現了萊根族秘密地冒起一股強大勢力,原本已死的人狼首領又突然出現,並組成精銳狼人兵團,準備在百年一次的殭屍甦醒大典前夕,對他們展開一次反擊,大舉殺清殭屍貴族。 莎蓮感到大難臨頭,其他殭屍不而為然,她只好孤軍作戰,獨自查出萊根族正追捕的一名年輕醫生米高,鎖定他是兩族血緣關係的重要人物,米高更在多次惡鬥中救了她,人與鬼發生了感情,然而米高可能是異種血清的遺傳體,陷入兩難局面,她做了最可怕的決定‥‥‥
原帖由 DVD迷 於 26-11-2007 11:52 PM 發表

當然不是啦,只係有一錢...就忍唔住買野了...:34: :34: :34:

故仔...可以,自己睇啦.:73:

城市夜空,正當人類熟睡時,殭屍與人狼之血戰才揭開序幕。數千年來,萊根族人狼本是殭屍貴族日間的守護獸,缺口卻 ...

多謝藍光俠你推介先
不過唔係咁o岩我:42:

我想問有無d 關於賽車或戰爭o既藍光碟出左?:44:
原帖由 煙花 於 27-11-2007 00:02 發表

多謝藍光俠你推介先

戰爭美版出左幾套...不過套套都冇中文字幕的,所以我唔急住買,等中文版齊入貨.:58:

賽車好似未見到播???:56:
原帖由 DVD迷 於 27-11-2007 12:18 AM 發表

戰爭美版出左幾套...不過套套都冇中文字幕的,所以我唔急住買,等中文版齊入貨.:58:

賽車好似未見到播???:56:

:42:
呢2類型o既音效我最鐘意.....
又來多隻先,正是美版 妖夜尋狼:加長版 了.:65:

原帖由 煙花 於 27-11-2007 12:02 AM 發表

多謝藍光俠你推介先

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-47162-1-1.html

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-47162-1-1.html
頭像被屏蔽
兩集都係好野.... 請問加長版加左d咩?
原帖由 getterwing2 於 7-1-2008 10:58 發表
兩集都係好野.... 請問加長版加左d咩?

加長版多左好勁的....人狼與吸血鬼二次大戰...(指大家都玩槍戰...:34: :34: :71: :71: )