Toysdaily 玩具日報

08年02月再版 Takara 12" Batman begin Action Figure

我想問下 有冇人知邊都有得訂  大概幾$?
:^

還有一個問題 ~  是不是沒有附布魯斯韋恩頭雕 ( 人偶工房聽返黎 ) :ice:
原帖由 919136180322 於 13-11-2007 14:28 發表
我想問下 有冇人知邊都有得訂  大概幾$?
:^

還有一個問題 ~  是不是沒有附布魯斯韋恩頭雕 ( 人偶工房聽返黎 ) :ice:

好多地方已經有得訂!
大概一張大紙內有找!!
唔會冇人形頭送呀嘛??:45:
錯誤資料!!:74:
如果 94x 以上 收訂 個價ok 嗎?

我未買過takara 既野 不過好多人話e 隻batman 係咁多隻最好一隻

不過又怕佢hottoys 又玩返出 好似superman咁第2版靚仔好多( 以訂 )   攪到有d 驚~

本人對batman 都好有興趣.....個心郁郁想訂
15/16中 :35:
原帖由 919136180322 於 13-11-2007 17:32 發表
如果 94x 以上 收訂 個價ok 嗎?

我未買過takara 既野 不過好多人話e 隻batman 係咁多隻最好一隻

不過又怕佢hottoys 又玩返出 好似superman咁第2版靚仔好多( 以訂 )   攪到有d 驚~

本人對batman 都好有興趣. ...

不如你去x具x國12"專區睇睇!
已經有幾位爸打討論緊!!
仲有外國人比較三隻o既網址添!:43: