Toysdaily 玩具日報

查看: 3490|回復: 23

你們相信美國真的曾登陸月球嗎?

頭像被屏蔽
For my opinion............. I don't believe that they can reach the moon before 1976.............. :45:

Just want to threaten USSR only......................... :58:
http://www.youtube.com/watch?v=h4cjPHjFz5g

http://www.youtube.com/watch?v=rgG5s28fvM8

Sina TV 談談靈說說怪
Summer Special (I) 登月陰謀論

A. 美國真的1969年登陸月球?
B. 防生化武器衣示範
C. 岩士唐去o左邊?
D. 破綻逐個數
E. 太空衣有無用?
F. 太空點解無星星
G. 太空人點影相
H. 太空人的倒影
I. 尼克遜電話號碼係...?
J. 上網有得買月球石?
K. 又關秘密組織事?

http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi?id=9b4dc7435d024278

:x :x :x
唔信,幾十年前去到月球,點解唔再去??
月球大把資源等你探索
原帖由 六弦操縱魔 於 4-11-2007 02:30 AM 發表
唔信,幾十年前去到月球,點解唔再去??
月球大把資源等你探索

1. 唔係你想像中咁易。
2. 當年係要威大於一切,載人升空比「敵國」蘇聯佬搶左頭啖湯,所以美國佬點都要威番次。
原帖由 katoributa 於 4-11-2007 01:16 PM 發表

1. 唔係你想像中咁易。
2. 當年係要威大於一切,載人升空比「敵國」蘇聯佬搶左頭啖湯,所以美國佬點都要威番次。

所以咪要拎尾彩吹水囉
琴日新聞先話出一出太空站都係好難既任務,幾十年前就可以咁易登上月球,係月球上面跳下跳下又插國旗?:70:
其實美國佬趕住番上去插番支國旗:34:

:45: 中國上左去咪知美國人有無講大話羅....
除非佢地夾埋講大話咁精彩啦:58:
:45: 我地啲平民, 唔理得咁多...:34:
我想知, 用天文望遠鏡望唔望到好清楚月球表面??咁應該睇到美國佬支旗, 有就係真, 冇咪假囉...:76:
100%信
頭像被屏蔽
原帖由 Artoo 於 4-11-2007 10:18 PM 發表
插左旗 係咪代表整個地球都係美國 :)

唔係咁嘅意思~係因為幾廿年前就算佢地老作上咗月球~
都冇人可以証明到美國佬布冇插到旗~
今時今日有人話要登月喎~如果比人知道當年原來係老作~
咪咩面都冇晒喇~所以咪要雞咁腳咁番上去插番枝國旗囉~
原帖由 katoributa 於 4-11-2007 13:16 發表

That is the most important point.:36: