Toysdaily 玩具日報

查看: 10740|回復: 29

望妮小姐......(與TD朋友o既第一次私人活動)

今日第一次同TD嘅朋友一齊集體約出黎玩!Model就搵黎都係第一次合作嘅Monique小姐!地方就係一到我好熟悉嘅地方大埔海濱公園,環境比預期中好!Monique嘅表現亦要好好!希望遲啲再有機會同各位TD朋友一齊出去玩啦!啱啱執咗小小相出黎,大家睇住先啦!陸續有來喔!(PS.大家有相記住集中喺到出囉喎!等你哋出咗相我會叫Monique睇架啦! 仲有,花絮相呢幾日會出現架啦! 大家等等啦! )

全輯相:Link

謝謝Lawreance精心的安排!

Monique:)
很好笑容and充滿活力的小妹妹!

我驚望妮睇完會:blame: ....

Link

:handshake::handshake:其實我都好想參加...
等待大大們的靚相~~
原帖由 pnchan 於 3-11-2007 21:23 發表
今日第一次同TD嘅朋友一齊集體約出黎玩!Model就搵黎都係第一次合作嘅Monique小姐!地方就係一到我好熟悉嘅地方大埔海濱公園,環境比預期中好!Monique嘅表現亦要好好!希望遲啲再有機會同各位TD朋友一齊出去玩啦!啱啱執咗小小相出黎,大家睇住先啦!陸續有來喔!(PS.大家有相記住集中喺到出囉喎!等你哋出咗相我會叫Monique睇架啦! 仲有,花絮相呢幾日會出現架啦! 大家等等啦! )

:64: 十分感激 pnchan 大大o既安排; :he: 重有嚮佢度偷o下師咁~~

:71: 當然要多謝 Monique 啦~~ 今日辛苦晒!!

:Q 乜野花絮相?? :50: 我地果 d? :45: 定係 cosplay 果 d?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:60: 到我出相喇~~

:73: 獨家~~

Monique Album (55 pics)

真係十分十分抱歉,呢輪太忙,未能出席(拎鏡毒人)。

下次一定見見大家。:35:
今日學到好多野, 花絮相我有一張呢, :34:
原帖由 上下盤 於 3-11-2007 11:11 PM 發表
真係十分十分抱歉,呢輪太忙,未能出席(拎鏡毒人)。

下次一定見見大家。:35:  

haha... 今日都有人提起你呀)))))) :78:

不過拎鏡只可毒到一個人:^

今日係CCCC vs N
原帖由 acky 於 3-11-2007 23:41 發表

haha... 今日都有人提起你呀)))))) :78:

不過拎鏡只可毒到一個人:^

今日係CCCC vs N

yes.....今日我做咗N記孤兒仔喔!
終於整好啦:58:  , 多謝Monique的協助.

全部相片 - 請到 http://www.fotop.net/wivern/Monique

原帖由 wivern 於 4-11-2007 03:35 發表
終於整好啦, 多謝Monique的協助.

http://images5.fotop.net/albums5/wiv ...

:? 係咪 quota 爆左, 入到 fotop.net 都有幾張睇唔倒...

:angry: 我重未執好 d 相呀~~ :59: 要瞓喇~~
原帖由 wivern 於 4-11-2007 03:35 發表
終於整好啦, 多謝Monique的協助.

http://images5.fotop.net/albums5/wiv ...

無開link enable呀!!!:34:
似係quota爆, 因為link enable應該成個folder set, 會唔會因為我係免費版? 所以有quota?
原帖由 billyko 於 3-11-2007 22:27 發表
:handshake::handshake:其實我都好想參加...
等待大大們的靚相~~

X2............:79: !
希望下次可以o係星期日舉行......:56:
原帖由 mars 於 3-11-2007 22:38 發表

:50: 我地果 d?

當然係啦!:34: 不過我會比絛Link比你哋自己睇,唔會Post喺度,我會set password架啦! haha......
我終於執晒D相啦! 再加啦! 大家都要出多D相喔!我已經通知咗Monique黎睇架啦!

仲有,我哋嘅合照相巳經Upload咗去呢到: http://www.fotop.net/pnchan/pnchan286
要password架! 我手提電話號碼喔! Enjoy it......:34: