Toysdaily 玩具日報

超時空要塞macross 十月份分享.............執到暈左咁滯!!

一個字...勁:71:
"厲啤梨"......:73:

點解唔貼水印貼紙o架,型好多喎!

大大除咗macross外,仲有咩收藏呀?
原帖由 綠幽靈 於 12-10-2007 12:52 PM 發表
"厲啤梨"......:73:

點解唔貼水印貼紙o架,型好多喎!

大大除咗macross外,仲有咩收藏呀?

冇時間呀~~~所以乜都冇貼~~

仲有超時空世紀,機甲創世紀都係我至愛黎架~
:62: :62:
可否影d盒嚟睇呀?我諗一樣都好壯觀!:50: :71:
何其壯觀!! :50:
..........:69: ......><
.....:76: ....................>><<
........................:70: .........................!!><!!
..........................:handshake: .............................:handshake:
..........................:31: ........................不能...:30: 用字....:26: 來形容...:63:
原帖由 綠幽靈 於 14-10-2007 05:00 PM 發表
可否影d盒&#22175;睇呀?我諗一樣都好壯觀!:50: :71:

SORRY呀...d盒儲左係個mini倉度~
次次見到都心慌慌呀....:70:
利害:ice:
Wow~It's great~~~:shiny:

I've got a Blue and Red "婦人機" only......:shy:
:@
很利害:50: ,還是不夠你多! 你有好多艦喎我有藍色婦人機不如.......嘻嘻
交換.............?呵呵~~~:34: :34:
我也是macross超級的fans 可惜以前學生時無錢買合金而家就天文數字:56: 所以只好買齊現今出的
我都係...........以前細過沒錢買,而家就不停搵錢買返...
原帖由 cc_hope 於 18-10-2007 03:57 PM 發表
我都係...........以前細過沒錢買,而家就不停搵錢買返...

買齊未?:50: :50: