Toysdaily 玩具日報

查看: 1729|回復: 13

【轉貼】網友最想娶Ella

【轉貼】網友最想娶Ella
Twins章子怡靠邊站
文章日期:2007年9月26日

【明報專訊】S.H.E.成員Ella桃花一向比其餘兩位拍檔遜色,更一度被人誤會是同性戀;不過,有內地網站舉行「你最想娶哪位女明星?」選舉,Ella竟獲超過4萬選票奪冠,令章子怡、范冰冰、蔡依林、關之琳、陳慧琳,蔡卓妍與鍾欣桐等百位被公認的中港台美女通通都要靠邊站。
其實,Ella不只首次在選舉中爆冷勝出,在「你覺得哪位女明星穿比堅尼最養眼?」選舉中,她暫獲得8000多票,遙遙領先;而她過去曾在台灣「10大美麗藝人」選舉中擊敗林志玲奪冠,又試過獲選為「FHM百大美女」第10名,以及獲內地網友選為「公主扮相 」第一名,絕不能看輕其女性魅力。
記者:林祖傑
Ella??S.H.E.既Ella唔係官恩娜喎:?
點解拎官恩娜張相出黎呀??:?
原文章由 基拉 於 26-9-2007 04:45 PM 發表
點解拎官恩娜張相出黎呀??:?

混淆視聽
:cool:post者連香港及台灣ella都搞不清就學人出post
原文章由 nightmare 於 26-9-2007 05:35 PM 發表
:cool:post者連香港及台灣ella都搞不清就學人出post

Sorry~!畀你地一個對比..
哈哈...:DD
頭像被屏蔽
she 果個 ella
:Q

唔好玩啦... 我唔中意男人
頭像被屏蔽
原文章由 Delight986 於 26-9-2007 05:53 PM 發表

Sorry~!畀你地一個對比..
哈哈...:DD

:shy:誤會左添~sorry~

::x台灣人dtaste不嬲都幾另類, 你睇佢地d [偶像劇] 的idol大部份有幾就知~!  不過估唔到大陸都...............:ice:

[ 本文章最後由 nightmare 於 26-9-2007 10:35 PM 編輯 ]
原文章由 熱狗 於 26-9-2007 09:24 PM 發表

佢唔係TB look的話我想都不是醜既
所以我都懷疑佢係米真係TB來的:oh:

我唔係話佢醜 , 不過完全唔稱得上靚囉 !
唔明點解有人話佢係靚女...
:Q
有人話過佢像前亞視藝員(((傻豹))):DD
以為真係 官恩娜 添:x:x
官恩娜幾好呀:shy:
其實睇 S.H.E 做節目、劇集 Ella 又真係最突出做得最好的:shy: