Toysdaily 玩具日報

剛剛睇完多次明記T3,有d野諗=.=

由於出唔到投票post...所以..

如果有:
1. 機械人/ AI, 未來戰士....
2. 生化危機/ 喪屍, G1~4, 追蹤者...
3. 外星怪/  火星人,鐵血戰士, 異形....

1. 你最唔想邊樣帶黎the end of day呢?

2. 你認為人類同邊個打最有勝算呢?

3. 若果以上3個+人類同時存瓜分左地球, 最後會餘下邊個種族呢?

1. 喪屍...因為人人自危..
2. 外星怪...因為電影次次最後都緊有幾個人會生存下來
3. 機械人...因為機械人無痛楚,炸n次都唔爛= ='''

另外...係唔係真係會有T4呢= =?
1.都係喪屍, 但其實唔關危唔危事, 係怕痛...
2.機械人, 冇電冇得打...(雖然好多其他野可發電...)
3.機械, 但存在, 唔等於活著...
1.喪屍....其他東西帶來破壞時...可能帶來新技術...病毒和喪屍....只有恐怖...
2.機械人.....喪屍有好多未知數,因包括病毒的變異.而外星人更難捉摸....機械人,或者未來技術...可能都有跡可尋...找到弱點
3.外星人.....最無得估和預計的東西.只是鐵血戰士....已經無咩還手之力了.就算是無科技的異形....如果有雀鳥型異形....已經可變全球災難了....
成日覺得 如果未來戰士發展落去 可能同martix差唔多
原文章由 炎龍騎士 於 17-9-2007 06:36 AM 發表
成日覺得 如果未來戰士發展落去 可能同martix差唔多

MARTIX的動畫版有前傳故事.
根本就勁有未來戰士影子:shiny:
我反而會諗由外星人附身 , 再慢慢侵蝕變既喪屍~~

例 : The Thing(怪形) , Invasion~~
原文章由 原罪 於 17-9-2007 01:09 PM 發表

MARTIX的動畫版有前傳故事.
根本就勁有未來戰士影子:shiny:

我有買dvd呀 19蚊咋
有d都幾血腥