Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 有棍相聚 @ 人丙(清盤中)

原帖由 mirage 於 11-11-2009 21:55 發表

通常情況都係直擊,然後拖行,繼而再撞擊別的部位

有無護墊呀?:80:
:53: 福街丫~屯門友抽中2隻新電王~1隻decade~1隻四合一電王同sp!我頂丫~全部都有燈座!:he: 好彩佢比我R左隻新電王o者~~~貨車佬快d出手呀!記住抽重身果d呀!

原帖由 大舊金 於 12-11-2009 01:56 PM 發表
:53: 福街丫~屯門友抽中2隻新電王~1隻decade~1隻四合一電王同sp!我頂丫~全部都有燈座!:he: 好彩佢比我R左隻新電王o者~~~貨車佬快d出手呀!記住抽重身果d呀!

http://i165.photobucket.com/albums/u73/ndsl/IMGP ...

打劫~:^
原帖由 K動戰士渣古 於 12-11-2009 14:06 發表

打劫~:^

:no: 佢條友抽野真係好勁!最緊要係吉豬島阿姐肯開幾box比佢抽!:unhappy: 靚仔真係好!之前隻2合1小雲佢已經抽中左好多隻!"波車"又係!抽親都中

原帖由 大舊金 於 12-11-2009 02:12 PM 發表

:no: 佢條友抽野真係好勁!最緊要吉豬島阿姐肯開幾box比佢抽!之前隻2合1小雲佢已經抽中左好多隻!"波車"又係!抽親都中

有咩勁,我抽最重手都抽得中啦,做人夠就算,做咩要抽咁多??:^
原帖由 K動戰士渣古 於 12-11-2009 14:14 發表

有咩勁,我抽最重手都抽得中啦,做人夠就算,做咩要抽咁多??:^

:help: 我抽親都踩屎~~唔係重複就係抽曬最cheap果d:no:
你叫得大舊金唔踩屎唔通你以為穴係有金執咩~:^
原帖由 K動戰士渣古 於 12-11-2009 14:26 發表
你叫得大舊金唔踩屎唔通你以為穴係有金執咩~:^

:unhappy: 我知衰所以我簡款黎買!所以成日比佢串!
原帖由 大舊金 於 12-11-2009 01:56 PM 發表

http://i165.photobucket.com/albums/u73/ndsl/IMGP ...
死人福佳金....屯門吉吉無得抽喇..............................
將丙叔之前POST過的再POST過先~~

http://www.youtube.com/watch?v=9KyE2bpTnj0
原帖由 K動戰士渣古 於 17-11-2009 23:06 發表
將丙叔之前POST過的再POST過先~~

http://www.youtube.com/watch?v=9KyE2bpTnj0

佩服...........................他做得相當好,他需要運動,四分鍾熱舞:67: 。
說來今日去奇趣唔到有拉打頭抽
原帖由 貨車仔 於 15-11-2009 10:55 PM 發表
死人福佳金....屯門吉吉無得抽喇..............................

:42:唯有去遠d抽喇.......
原帖由 mirage 於 19-11-2009 11:04 PM 發表
說來今日去奇趣唔到有拉打頭抽

咁有咩o野抽?:?