Toysdaily 玩具日報

Turn A Gundam: 格威的性取向...

Turn A Gundam: 格威的性取向...
Seriously, it he really gay & loves Rolan?  I strongly feel this!!!
If so, Turn A is really 前衛 as it explicitly talking about gay

[ 本文章最後由 Gundam@EFSF 於 30-8-2007 11:19 PM 編輯 ]

相關帖子

no one has comment!?
最尾個幾集...好明顯表達佢係喜歡(羅倫/娜)...
羅倫唔同佢合作逃走個陣...格威直頭喊咁口....
最後連莉莉都恥笑佢...話你咁鍾意羅倫...請你自己去著裙先....
但最後...格威又同美麗一齊....可能離開左羅倫之後..慢慢變返直.....
格威係鍾意羅倫o既女人造型,所以成日改唔到口叫羅娜。
漫畫版最後格威有問羅倫係咪唔再為佢著裙...:ice:

格威喜歡男生女相的人吧...:no:
羅倫做羅娜的時候...的確係幾有魅力~
哈利早期都有多少比佢吸引到...
哩隻FIGURE造得幾靚...(註:我唔係格威:DD)