Toysdaily 玩具日報

樓主: freedom@kira

[吹水專區] freedom@kira曼聯球迷專區

原文章由 T-mac 於 29-8-2007 10:49 AM 發表
我鍾意JJ...即係"梳打"

?ibAo11GBTlOFwjSl

X2...:love:

呢個節目真係好過兒戲王(跟上面某大大)十萬幾倍~~!!:he:
原文章由 威哥仔 於 31-8-2007 12:16 AM 發表

話時話佢好似好熟口熟面 , 係唔係拍過D咩呢 ??? 一時間又醒唔起喎 ~~~

美女廚神~ 以前都唔覺佢正...
係睇完鄭中基個 mv 先覺...........
:love:

嘩 ! 上面 d 相...
令我諗起前幾日 8pm 果套野...
起機 :shiny::shy:
朝河蘭???
原文章由 玩具 於 30-8-2007 11:10 PM 發表
梗係 JJ 啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:love: :p :shy:

"梳打"即係JJ牙?
我都唔知tim:shy:
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 12:32 AM 發表
鐘意JJ 就算喇, 千祈唔好打:DD
佢上過美女廚房

htt ...

:Q:love:
爆血管喇....
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 12:55 PM 發表
整多件你地噴:DD

http://imagesl.fotop.net/albu ...

Not Found

The requested URL /images/no_dlink.gif was not found on this server.
:cool:
原文章由 玩具 於 31-8-2007 01:03 PM 發表

Not Found

The requested URL /images/no_dlink.gif was not found on this server.
:cool:

包你滿意:DD
http://www.fotop.net/GOGOCheung/GOGOCheung224
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 01:16 PM 發表

包你滿意:DD
http://www.fotop.net/GOGOCheung/GOGOCheung224

唔掂... 完全唔o岩口味..................................
:cool::cool::cool:
原文章由 玩具 於 31-8-2007 01:28 PM 發表

唔掂... 完全唔o岩口味..................................
:cool::cool::cool:

咁無計喇, 我覺得JJ & gogo 已經係極品了... 其他果d:die:
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 01:31 PM 發表

咁無計喇, 我覺得JJ & gogo 已經係極品了... 其他果d:die:

JJ 係"極品"

呢個... gogo... 我覺得都係「極品」...

始終都係 jj 至正
:shy:
原文章由 玩具 於 31-8-2007 01:32 PM 發表

JJ 係"極品"

呢個... gogo... 我覺得都係「極品」...

始終都係 jj 至正

我意思係果八個中係極品, JJ 都算靚但覺得唔自然, 尋晚sukie正d:DD

不過sukie 以前好鬼肥...完全感覺唔到今日會咁極品中極品:DD
sukie je 係... 塊面好大果個 ?
原文章由 特級豉油 於 31-8-2007 01:35 PM 發表

我意思係果八個中係極品, JJ 都算靚但覺得唔自然, 尋晚sukie正d:DD

不過sukie 以前好鬼肥...完全感覺唔到今日會咁極品中極品:DD

豉油兄有冇JJ 同 sukie既相牙....:shy:
原文章由 freedom@kira 於 31-8-2007 01:39 PM 發表

豉油兄有冇JJ 同 sukie既相牙....:shy:

JJ @ 三生有幸 - 鄭中基 mtv
http://www.youtube.com/watch?v=w ... related&search=