Toysdaily 玩具日報

請教TF 變形金剛

見咁多人講TF 變形金剛, 我都想整隻玩, 坦白講我從未接觸過老變, 請教各位有無好介紹呢 ?
(我的要求: 唔需要主角, 最緊要"變"得過隱 )

:)
原文章由 bigtomm 於 25-8-2007 05:36 PM 發表
見咁多人講TF 變形金剛, 我都想整隻玩, 坦白講我從未接觸過老變, 請教各位有無好介紹呢 ?

我都未接觸過,我依家要買博派5小強
原文章由 bigtomm 於 25-8-2007 05:36 PM 發表

首推classic系列
頭像被屏蔽
原文章由 bad-aries 於 25-8-2007 06:27 PM 發表

乜首推唔係MP咩?

e+ mp,bt都炒起哂..............唔通叫個初玩既去追咩
原文章由 神王 於 25-8-2007 06:26 PM 發表

首推classic系列

市面classic易找的得magnus天鷗set和文麥set, 其他款都唔易見
其實要"變"得過"隱", movie系列已經可以, 部份款式連成人都會覺得好難變.
頭像被屏蔽
原文章由 redfish 於 25-8-2007 06:38 PM 發表

市面classic易找的得magnus天鷗set和文麥set, 其他款都唔易見
其實要"變"得過"隱", movie系列已經可以, 部份款式連成人都會覺得好難變.

jet fire yahoo個價都ok的
可能我冇買leader size,v class又只係買左2隻.........所以覺得暫時冇咩難度 :DD