Toysdaily 玩具日報

查看: 11935|回復: 11

九巴 2006 超智能巴士, 今日登場!! (多圖注意)

繼九巴 2006 超智能前衛巴士之後,
麻帆良市另一新車--Alexander Dennis Enviro 500 車身o既 Volvo B9TL 超智能巴士,
亦於今日強勢登陸, 作為自己o既愛車之一, 當然要歡迎佢啦~ :DD

大家一齊o黎歡迎佢啦~~ :)

證書編號 0801, 全球限量 1800 架

正式落地! 麻帆良市最新巴士, 登場!!

打開引擎位

2006 x 2006

九巴 Volvo B9TL 家族合照

九巴 Enviro 500 巴士車隊,
留意左邊兩架 Enviro 500, 真車底盤係由 TransBus  International,
即係依家 Alexander Dennis o既前身製作, 非 Volvo 出品

小劇場~ :DD

長門上次坐完超智能前衛巴士坐過番尋味,
今次o黎左架新 E500 B9, 長門一於霸頭位坐番下~ :DD

(涼宮) 喂, 長門, 我話哂都係團長啵, 有新車到妳應該比我先坐下至o岩啵~
(長門) 隔離架前衛 B9 都係o黎左唔係好耐, 妳都可以坐喔,
妳先前唔係話想坐前衛 B9 咩~?

(長門繼續睇書)
(涼宮)長門妳竞然無視我......!? :what:

(涼宮扭計) 嗚嗚嗚~~~~~~我唔制我唔制~~~~~~我要坐E500 B9~~~~~~
我唔理我唔理~~~~~~我要坐新車我要坐新車我要坐新車我要坐新車~~~~~~
(長門)唔理妳......

加今日接收 CD 四隻~~ :shy:

School Days CD 入手成功~

加魔法老師 CD 兩隻~

初回特典

Thanks for Reading~~ :shy:
好多巴士啊:no::no::no:
原文章由 凱撒小王子 於 25-8-2007 03:05 PM 發表
好多巴士啊:no::no::no:

巴士係我主打嘛... :(
小劇場冇相既~~:?:?
頭像被屏蔽
school days CD...:shiny:
又load到,玩野~~:cool::cool:
好多巴士 !
證書編號 0801, 全球限量 1800 架

超級巴士 UID2925 全TD限量一架:x
大大好多啊!我只得兩部珍藏。:shy:
原文章由 MIKHAIL 於 25-8-2007 10:15 PM 發表
環姐桌面:@

你竟然留意我o既 Desktop... :ice::ice:
原文章由 MIKHAIL 於 25-8-2007 10:15 PM 發表
環姐桌面:@

:D