Toysdaily 玩具日報

查看: 21540|回復: 15

[舊品新入] 有得砌、有得變、有得擺 - - - 1/400 Gundam collection 瓦索龍

新入嘅,Bandai 嘅 已上色模型1/400 Gundam Collection 瓦索龍α / α AZIERU ,小弟砌咗一晚,只滲咗線及喺噴射囗油咗金屬色,加上街買水印紙,成品係大玩具一件,有埋一個簡單情景座,冇乜可動性可言但有得玩簡單變型,兩個型態外型都非常特別。
雖然係1/400,但其實買入嘅目的係要黎襯 HCM-PRO 一齊display ^_^

Landing form :

1/400 Nu Gundam & sazabi

整多張麻麻地嘅PS圖,手快快過手癮

關於入手價 please click :
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1
簡單地改裝已相當不錯:)
大大應該貼埋未改前的相嘛:shiny:
咁好的post,一定要多些人分享啦!!
頭像被屏蔽
睇完e個post我先知隻野原來識變形,重有隻nu點解搞到咁....,不過大大d圖好靚
咦~加左水印效果幾好啵~~我個隻又加先~~~:)
頭尾兩幅圖都好真
太大盒,冇入到:cool:
加了水貼效果好好
原文章由 拉打仁 於 25-8-2007 12:09 AM 發表
重有隻nu點解搞到咁....,

重手咗:DD

原文章由 玩具新人類 於 25-8-2007 12:35 AM 發表
太大盒,冇入到:cool:

當日入即晚砌 ,盒唔留過夜:!
最尾果張 PS 好正呀 !!

但樓主竟然冇"循例"幫亞索龍"點睛"喎 ?
我已經玩親 PS 都慣左幫隻 figure "點睛"了
I love the first pic the most~~~~~~~~~~ :shiny:
頭像被屏蔽
excellent:)
Thanks for sharing!
thanks 靚圖 !
頭像被屏蔽
老c又出現了:@