Toysdaily 玩具日報

MG STRIKE FREEDOM 豪華版附件圖

12月太多野買:DD
原文章由 lacus0220 於 27-11-2006 17:16 發表

斜鑽…又稱鈄碎~~~~:)
係我頭三張0既收藏品之一~:shy:

交流下...我只收藏卡..唔玩卡:):)
有冇人知初回訂價幾多? 邊到有得訂?
又出freedom!!!!!!
原文章由 anferneechan 於 27-11-2006 06:05 PM 發表

交流下...我只收藏卡..唔玩卡:):)

我同你一樣....我儲左兩三年卡.....真人玩只係2-3鋪~哈哈~
原文章由 lacus0220 於 27-11-2006 06:50 PM 發表

我同你一樣....我儲左兩三年卡.....真人玩只係2-3鋪~哈哈~

Me too ar~
Hahahaa~

but now,
I sold many card out la~

This is the one of my cards now~
原文章由 玩具Kenny 於 27-11-2006 07:04 PM 發表

Me too ar~
Hahahaa~

but now,
I sold many card out la~

This is the one of my cards now~

3D 藍眼好野黎喎:DD
不過我知道呢張卡有分兩個版本....一個個背景係深色D...另一個淺色D~
呢樣野好少人知~我初頭目標係儲晒每個版本三張…而家爭兩張~
原文章由 lacus0220 於 27-11-2006 07:06 PM 發表

3D 藍眼好野黎喎:DD
不過我知道呢張卡有分兩個版本....一個個背景係深色D...另一個淺色D~
呢樣野好少人知~我初頭目標係儲晒每個版本三張…而家爭兩張~

我對yu-gi-oh卡一直以來既渴望,
就是儲本三張藍眼(中, 英, 日),
當然不要白咭!!!
傳說中的金閃中文版,
同斜碎英文版(好似係鐵盒裝),
我從來未見過有得賣~
很想要~

仲有,
我得三幻神日文版碎閃!
我對英文碎閃有興趣,
邊度有合理價呢???

其實三幻神,
which版個價最高now??
原文章由 玩具Kenny 於 27-11-2006 07:26 PM 發表

我對yu-gi-oh卡一直以來既渴望,
就是儲本三張藍眼(中, 英, 日),
當然不要白咭!!!
傳說中的金閃中文版,
同斜碎英文版(好似係鐵盒裝),
我從來未見過有得賣~
很想要~

仲有,
我得三幻神日文版碎閃!
我 ...

中文版金閃....我諗香港唔會有人有....就算有...都未必會放......就算放......冇番幾千銀你都唔駛諗....
英文版斜碎會較易搵....(日本台灣等地..香港應該都難D)....日版聽聞有張碎閃....係比賽冠軍獎品黎....

三幻神以我所知....只有英文金閃&碎閃、日文碎閃...而日版碎閃好似分兩個版本...第一個版出果陣因為某D問題...
所以出左一陣就停產左....呢個版較難搵...亦都較貴.....
原文章由 fungfelix 於 27-11-2006 06:09 PM 發表
有冇人知初回訂價幾多? 邊到有得訂?

我都想知
特別係港島區邊度有?
thx
原文章由 lacus0220 於 27-11-2006 08:22 PM 發表

中文版金閃....我諗香港唔會有人有....就算有...都未必會放......就算放......冇番幾千銀你都唔駛諗....
英文版斜碎會較易搵....(日本台灣等地..香港應該都難D)....日版聽聞有張碎閃....係比賽冠軍獎品黎... ...

how to 分日版兩個版本??
原文章由 玩具Kenny 於 27-11-2006 09:14 PM 發表

how to 分日版兩個版本??

傳聞話第一個版本幅圖0既左下方冇『not for sale』呢個字…而第二個版本係有...
我唔肯定~我自己果三張都有『not for sale』
話時話…我地已經離晒題...=.=""
越出越棒! 好險之前沒買! 推推!
原文章由 lacus0220 於 27-11-2006 09:26 PM 發表

傳聞話第一個版本幅圖0既左下方冇『not for sale』呢個字…而第二個版本係有...
我唔肯定~我自己果三張都有『not for sale』
話時話…我地已經離晒題...=.=""

由佢la~
難得talk得咁happy~
------------------------------------------------------
最多加返句low~

其實我都想ask~
D透明線屈ng屈得?
成 7000 yen ....

5 算都要  3舊半 啦 ~~~~:ar:

多左 少少野 渣喎....  買唔買好呢 ???? :no:

不過...   炒味  應該都 有既 ~~~ :shiny: