Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: angus

[報料] - 皇室斗斗城返左火棒

原文章由 snufkin88 於 21-8-2007 09:38 PM 發表
其實我係打電話去問有冇返到貨,
之前d客係親身到豆豆度買唔到,
如果您問佢地d服務人員,佢會幫您留名,
下次再返就留比您,打左電話比您先.

今日我問佢時,佢話已經留左比之前留名o既客啦.
我係因為最近去 ...

原文章由 snufkin88 於 21-8-2007 09:48 PM 發表
朋友.我自己都買唔到,
不過唔希望因為誤會而產生不愉快,
點解我打甘大段野都係想大家明白件事,

事實上,我到而家都未聽到有人係即打電話即留到貨囉.
都係要等下一水.
唔係我都玩緊隻野啦而家.

明白哂,希望早日買到心頭好:o:o:o
其實斗斗城d staff都幾好啦!!我去買果時d staff叫我去收銀睇下有無貨,無貨的話就俾隻display原盒未開我,結果去到收銀重有六七隻,排我前面果個人想要多兩隻,d staff都話已經留左俾客,一人只可買一隻!!
希望各大大早日買到,吾好益炒家!!:blame:
頭像被屏蔽
原文章由 angus 於 21-8-2007 10:17 PM 發表
其實斗斗城d staff都幾好啦!!我去買果時d staff叫我去收銀睇下有無貨,無貨的話就俾隻display原盒未開我,結果去到收銀重有六七隻,排我前面果個人想要多兩隻,d staff都話已經留左俾客,一人只可買一隻!!
希望各大大 ...

睇黎豆豆城都幾好喎, 等我得閒又去問下先, 最近我買復刻版文哥都係係豆豆城買, 唔係炒價,
好彩香港仲有豆豆城, 如果唔係所有玩具店都係炒家世界
仲以為細個先會去豆豆城買玩具, 估唔到大個都仲要去豆豆城
豆豆城實在証得一讚:shy::shy: