Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 威哥仔

法拉的真面目 !!!

關閉 [複製鏈接]
原來法拉哥已經o係網上面出晒名.........

:DD
原文章由 玩具 於 17-8-2007 11:19 PM 發表
原來法拉哥已經o係網上面出晒名.........

:DD

哦 ~~~ 法拉哥呀嘛 , 你睇佢一身帶 CAP 帽 既打扮 , 係網絡界會有邊個唔識法拉哥先 !!! :DD
頭像被屏蔽
原文章由 晒命愛車色情狂 於 17-8-2007 11:28 PM 發表
法拉事件備忘錄:

2006回顧 No.2: Kelvin( 法拉) 扮有女朋友- http://chinese-starwars.com/chin ... mp;highlight=kelvin

佢唔出明星相咪算少野囉 !!! :DD
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 威哥仔 於 17-8-2007 11:23 PM 發表
...係網絡界會有邊個唔識法拉哥先....  

原來呢段"仇恨"嘅源頭有咁鬼多年歷史......嘩~~~
internet 真係一個奇妙嘅世界,一D喺現實世界會盡量理智處理嘅嘢,上到網會自由無限放大.....
當日該Account被ban,因為TD容納唔到其出位行徑,
希望大家憎佢也好,掛住佢\都好 ( 笑),唔好間接將其亡靈帶番黎TD啦~~~
post locked