Toysdaily 玩具日報

樓主: vincent0410

(HCM-pro 集中吹水區)P.19 加圖~ 比MG repaint Sazabi更強

唔係買左普通版既話都會買呢隻.............
迷人超 該用戶已被刪除
原文章由 迷人超 於 29-11-2006 11:05 PM 發表

買左普通版既更加要買呢隻。:DD

比人坤左既感覺......... :no:
原文章由 亞壹 於 29-11-2006 06:00 PM 發表
今日入唔駛3百,價錢合理呀~ :)

所以我見到個price、其外表及可動性就買左lu~
中哂毒,真係想入
不過$3xx真係好貴:sad::sad::sad:
冷靜.....冷靜....冷靜d..........
要冷靜D呀:ice::ice::ice:

[ 本文章最後由 OK仔 於 29-11-2006 11:42 PM 編輯 ]
原文章由 dragonman 於 29-11-2006 11:06 PM 發表

比人坤左既感覺......... :no:

買多隻啦,好正架:^
迷人超 該用戶已被刪除
原文章由 迷人超 於 29-11-2006 11:54 PM 發表

遷識店呢D大百貨公司都係賣#)#,係行貨,出面如果貴過呢個價就唔合理喇。

點解個selling price咁零碎的?:cool:
不過呢個價都差唔多ga la~
原文章由 基拉 於 29-11-2006 11:47 PM 發表

買多隻啦,好正架:^

I have 3 in hand now~~~~~~~~~~~~ :(
迷人超 該用戶已被刪除
迷人超 該用戶已被刪除
原文章由 Douglas.M.Saint 於 29-11-2006 11:56 PM 發表

I have 3 in hand now~~~~~~~~~~~~ :(

你........
真係好野.......
三隻........

我有三隻的話....下個月就唔使指意買toys.......:no:
迷人超 該用戶已被刪除
原文章由 迷人超 於 30-11-2006 12:05 AM 發表
我都係入左兩野,一隻玩一隻儲,德哥你唔係諗住最後一隻留返黎炒下化?:blame:

Do u know why I call myself as 炎. 司令.......................???

Ask MK Team members and u will know why I get 3...................... or more.  My highest record is Plan 303E Deep Striker, I have bought 7 items for it....................... :no::no::no:
迷人超 該用戶已被刪除