Toysdaily 玩具日報

有冇人聽港台MADE IN H.K呀?

各位大大,如有收聽的話,想問吓裹面MADE IN H.K 開場首英文intro係咩歌,边位女歌手唱,以解我多年疑惑!多謝各位!
made in hongkong呢個節目好悶...
飯後聽呢個節目寧舍想睡
原文章由 君豪廚房仔 於 14-8-2007 10:45 PM 發表
made in hongkong呢個節目好悶...
飯後聽呢個節目寧舍想睡

係law...
我聽完風show之後就熄左佢ga喇.....
如果唔係聽眾覺得悶....
個主持又駛咩請d '' 加賓 ''上黎傾計丫....:shy:
但係佢播啲懷舊disco歌好正播!同埋every星期一有羅敏莊喺度,佢2个做節目好好笑
咁到底有冇大大知首歌係セ名同セ水?

[ 本文章最後由 kenng0723 於 14-8-2007 11:03 PM 編輯 ]
果首歌應該係江恩慈特登幫佢個節目做 d~
o係以前 7:00pm 時段已經用緊...

呢個節目真係一般般啦~ 以前 d 大城市小故事都 OK... 而家果 d 悶左 d...
原文章由 玩具 於 14-8-2007 23:36 發表
果首歌應該係江恩慈特登幫佢個節目做 d~
o係以前 7:00pm 時段已經用緊...

呢個節目真係一般般啦~ 以前 d 大城市小故事都 OK... 而家果 d 悶左 d...

真的是江恩慈嗎?是江恩燕細妹?麻煩你了,大大
原文章由 kenng0723 於 15-8-2007 12:21 AM 發表

真的是江恩慈嗎?是江恩燕細妹?麻煩你了,大大

係...
我記得首歌o岩o岩有果排江恩慈好似出緊碟
成日聽到李志剛播佢 d 歌
李志剛
咁佢呢首歌有冇正式名字及有冇出過碟?因工作関係聽电台,每播到呢首intro都感覺到唱者的用心,及那份努力,雖則短短數秒,但好有感覺,如一股清泉流向我心,想問大大知否哪些軟件能從rthk下載此節目?好讓我cut出嚟做ringtone細味吓!麻煩你了!大大!