Toysdaily 玩具日報

全港首間女僕Cafe:Maid Date試餐報告

原文章由 路人丙 於 11-8-2007 11:46 發表
寫得幾好丫~~
夠中肯~~~

好多巴打誤會左,萌不等如靚,
萌既卡哇依同靚女有d出入~~~"
哩間冇咖啡飲既咖啡室,
應該同日本果d一樣都以萌作賣點......
下次...下次親身試過再打報告 ^^

一家以座位舒適為賣點的戲院,但播片條友成日遲返,黑銀幕冇片睇,雖然有D索女帶位,又播DVD頂檔,但我都係唔會幫襯...:DD
原文章由 亞壹 於 11-8-2007 01:19 AM 發表

是真心話
雖然不是十分靚(比起我Blog內其他Model朋友),但都算合格啦
各花入各眼啦:) :) :)

我都知 萌 唔等於 靚
可愛分好多種0既:shy:
有機會搵下其他大大壯膽一齊去:!:!
呢d所謂cafe....真令人一寒......:ice:
頭像被屏蔽
原文章由 supermodehk 於 11-8-2007 02:57 PM 發表

就算知道咩係"萌"
都唔係人人都"萌"得起
會考14歲果個女神童如果本身有哂"萌"既資質
扮哂可愛同你講"主人"
又係咪會更多人幫襯?

.............扮哂可愛同你講"主人",你會毛管凍:cool::ice:
頭像被屏蔽
原文章由 fung0011 於 11-8-2007 02:59 PM 發表

.............扮哂可愛同你講"主人",你會毛管凍:cool::ice:

睇完 d 相 , 我一定唔會去了
:ar:

做都唔做佢地 ge 主人...
成班毒女...
Load咗N次都係Load得1張相...

最想講嘅一樣嘢係...

唔該化化粧先好嗎?...

海X粥店啲「阿姐」...都搽口紅啦...

小櫻上
原文章由 小櫻 於 11-8-2007 03:54 PM 發表
Load咗N次都係Load得1張相...
最想講嘅一樣嘢係...
唔該化化粧先好嗎?...
海X粥店啲「阿姐」...都搽口紅啦...
小櫻上

反正不化妝是公例的吧...

其實我不介意在街上一幫妖怪穿lolita裝扮gothic扮moe,但唔該化個妝執執個樣尊重下你自己,你著緊件衫同文化好不好
原文章由 路人丙 於 11-8-2007 11:46 AM 發表
下次...下次親身試過再打報告 ^^

丙叔再見了...大家會記得你的
頭像被屏蔽
原文章由 supermodehk 於 11-8-2007 05:35 PM 發表

丙叔
May the force be with you

:^恨恨地,毫無憐憫地,用腳一伸,伸阿丙叔落個佈滿毒蛇猛獸既火山口度....
係得個沙子叫ok , 另外兩個就 ...... :cool:
原文章由 亞壹 於 10-8-2007 08:15 AM 發表
全港首間女僕Cafe:Maid Date試餐報告

請瀏覽:
http://hk.myblog.yahoo.com/ryo61011141/

Thank you
:)

:DD
麥兜: 唔該, 我要一個常餐丫!

http://www.7m8.cn/user1/debbie/archives/2006/5155.shtml  
麥太: 常餐?! 常餐有咩食架?
伙計: 同特餐一樣囉.
麥太: 咁特餐係咩黎架?
伙計: 同快餐咁上下囉.
麥太: 咁快餐係咩黎架?
伙計: 車~ 快餐咪即係午餐\...
麥太: 午餐食咩架?
伙計: 午餐同晚餐\一樣架
麥太: 咁晚餐又食d咩呀?
伙計: 晚餐咪即係常餐\囉..
麥太: 咁呀, 我要兩個常餐啦~
伙計: 好野呀~~ 我地今日d常餐...
伙計: 唔好意思, 常餐賣晒播.
麥兜: 唔.... 咁改要特餐丫
麥太: 特餐? 特餐有咩食架?
伙計: 特餐咪即係午餐\囉..
麥太: 午餐食乜野架?
伙計: 都係晚餐果d野囉..
麥太: 咁乜野係晚餐呀?
伙計: 同快餐一樣囉.
麥太: 咁快餐食咩架?
伙計: 唉快餐咪即係常餐\囉...
麥太: 咁你頭先又話冇常餐~?
伙計: 係呀, 常餐係賣晒呀, 咁你試唔試下特餐丫?
麥太: 兩份特餐啦!
伙計: 唔好意思, 特餐賣晒播.
麥兜: 唔... 媽媽, 不如改快餐丫~
麥太: 快餐有咩架~?
伙計: 快餐即係常餐\~~
麥太: 咁常餐有咩架~?
伙計: 常餐咪即係午餐\囉..
麥太: 唉呀咁午餐有咩食呀?
伙計: 午餐同晚餐\一樣格.
麥太: 咁晚餐呢~?
伙計: 晚餐咪即係特餐\囉~
麥太: 車, 咁你頭先又話冇特餐?
係呀, 特餐係賣晒呀, 咁你試唔試下個快餐丫一樣既姐~~
麥太: 咁兩份快餐喇!
伙計: 唔好意思冇快餐喇~
麥太: 離唔離譜d呀? 咁你地究竟有d咩餐呀?
伙計: 午餐啦~ 午餐好野呀.
麥太: 點好野法呀??
伙計: 同晚餐一樣咁好野.
麥太: 咁晚餐又點好野法呀?
伙計: 同常餐一樣咁好野囉
麥太: 咁常餐又點好野法呀?
伙計: 常餐?! 常餐一早賣晒啦, 你話好唔好野丫?
麥太: 好啦好啦! 要兩份午餐啦!!
伙計: 唔好思意, 午餐賣晒, 試唔試下我地個晚餐丫一樣既姐..
麥太: 日光日白食乜鬼野晚餐呀?!
伙計: 唉, 個名叫晚餐姐, 其實咪即係午餐
麥太: 好啦好啦怕左你啦, 要兩份晚餐呀快d手呀.
伙計: 想快?! 想快就要快餐啦..

我可愛噶麥兜--養天使- 簡 - 麥兜: 唔.... 咁改要特餐丫 麥太: 特餐? 特餐有咩食架? 夥計: 特餐咪即係午餐\囉.. 麥太: 午餐食乜野架? 夥計: 都係晚餐果d野囉. ... 上一篇:50個女生要男生知道的心事; 下一篇:birthday party 1. 發表評論:. 暱稱:. 密碼: (遊客無須輸入密碼) ...
http://www.7m8.cn/user1/debbie/archives/2006/5155.shtml
原文章由 Delight986 於 11-8-2007 08:04 PM 發表

:DD

麥太: 常餐 ...

:DD :DD