Toysdaily 玩具日報

数字带你游....祖国大好河山..(山川篇..)

睇惯左..屋企阳台出面D...高楼大厦...车水马龙..
不妨...跟数字我一起去SEE下.."世界0既脊梁".....:shy:

飞机上又暖又舒服..完全不知外面是何情景..
伸头一望..原来已经见到雪山了..:)

落左飞机,开始坐车..新疆D风..真系好舒服..
one hour later..到左城镇..马上就见到...

当地人叫尼个野叫"傲歌"...:?唔明..

12点..先E肚先...

全羊宴.份量超足...但其实小弟唔食得羊ga..:sad:..

LUNCH中..一只小狗狗行左入来..超可爱..抓距去草地上影下相先..

抱起身..发觉只够狗好轻..问下主人..原来先1个月大..

稍作休息之后,开始下午 0既行程..

好蓝个天呀

家阵明白左..何谓"一望无际"

系咪有种埃及FEEL咧..

"同志们..向前冲!":DD

居然可以见到...:cool:

夜了..好孩子又先归家

途中一闪~

@_@MAYBE系因为近中东..发觉夜晚8-9点..个天仲好似中午12点..再加上兴奋..根本训唔着..
就甘样..第二天come in...

今日第一站..

D水好靓呀..

如果人类不污染...可能处处都有甘美丽..

第二站..怪石谷...

导游话尼个"谷"系纯天然...形成..

真是感叹大自然之神奇..:o

next part..继续..

:!
:love::love:江山如畫~~!!

但係我好驚見到好多窿既野...:ice:
數字兄,d相好靚喎:shiny:
計計下,我都好似就快20年冇返過大陸啦:o
原文章由 香港人 於 6-8-2007 04:00 PM 發表
:love::love:江山如畫~~!!

但係我好驚見到好多窿既野...:ice:

导游话尼家野...叫风蚀..:o俾风吹左百几年...
原文章由 基拉 於 6-8-2007 04:12 PM 發表
數字兄,d相好靚喎:shiny:
計計下,我都好似就快20年冇返過大陸啦:o

就算20年前既深圳都冇甘靓..
尼D非人造景观..全部经过百年以上自然形成..
要去到了无人烟既地方先可以L@@K到..

by the way..:o下次要改口叫基叔啦..:DD