Toysdaily 玩具日報

查看: 5635|回復: 15

一件搵o左超過五年o既玩具 ,今日俾我o係工廠區買到 !!!!!(P.1 已加相 !)

5年前去日本成4萬yen,買唔落手.......連ebay都冇......竟然o係荔枝角搵到,不過唔係大路野,未必人人鐘意,

俾一幅相大家估下知唔知係乜 !

真係有D唔捨得開盒..............

玩具唔開盒玩點算係玩具.......:no:

好有氣勢 !  (純個人意見:shy:):!

設定個頭凹o左 ,勁 low-tech ,但超頂癮 !:^

HOTTOYS ED-209幾細隻 !:DD

另加我的玩具架. 越來越鐘意鬼佬玩具,夠大隻,質素高,價錢平! 現在只欠幾隻18吋未追番....1)較剪手,2)鬼玩人,3)kill bill, 4)李小龍, 5)烏鴉, 6)棉花糖....但係又想買埋Scarface....

[ 本文章最後由 kenji 於 5-8-2007 04:28 PM 編輯 ]
原文章由 kenji 於 5-8-2007 03:03 PM 發表
5年前去日本成4萬yen,買唔落手.......連ebay都冇......竟然o係荔枝角搵到,不過唔係大路野,未必人人鐘意,

俾一幅相大家估下知唔知係乜 !

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/3/5/0/2/kenjidada-img60 ...

哈哈......個頭有d似星戰果隻高佬機械人
荔枝角? 玩具舖定夜欄??? 咁都搵到???
估唔到, 一定要我估就估 以前試車輛安全既人仔
呢個咪約8,9年前美國動畫電影<鐵甲人>的玩具
冇錯,就係[ 鐵甲人 ] 啦! 呢隻o野雖然唔靚仔,又唔有型, 但係20吋高夠大隻, 好有氣勢! 有感應會眼發光及發聲, 關節唔多但我覺得對呢隻o野來講已經足夠.
so how much you buy now? >$1000?
搵到自己心愛既野真係好 ~~~ 恭喜晒 !!! :DD

想問問你個12寸 Ghost Rider在那裹買同幾錢:?thx:shy:
大大係邊到搵到?幾$???依套野好好睇...我個時都好like.....
好&#22050;........又有大大入到好貨.....套卡通片我都有睇過....
睇大大話係工廠區入...炒味唔濃.....
更加恭喜
:)
How much? :?
較剪手 要追番的話...代價不菲....
頭像被屏蔽
原文章由 起級3g 於 5-8-2007 06:55 PM 發表

想問問你個12寸 Ghost Rider在那裹買同幾錢:?thx:shy:

兆萬16/F 專賣貴o野果間.
呢個"鐵甲人"好多年前在銅鑼灣中心見過,夠大隻兼有氣勢,好似要4佰幾蚊,但當時冇錢買,諗住等出糧先入,但..............