Toysdaily 玩具日報

08 大黃蜂 再報料

我都想要:die:
原文章由 tony 於 5-8-2007 02:21 PM 發表
今日行過屯門一隻都無,
仲有人係度搵

搵緊同等緊既人,
大有人在
原文章由 Macross. 於 3-8-2007 01:03 PM 發表
enough! don't lie anymore!!!

咩事呀你!?!?!
成日係度話人講大話!!
大大好心報料, 你就係度潑冷水!!
多幾個你呢 d 咁既人,
呢度遲 d 冇人肯報料架喇!!
你唔信係你既事, 你唔好係度講 d 咁既野!!
你咁樣講, 出 post 既人睇到會好傷心!!!
上次我個 post 唔係報料而係分享返我入左隻 08bee 你又係度話講大話, 我地呃你 d 咩呀 e+!?!?
真係火都黎:*:*:blame::blame:
原文章由 tony 於 5-8-2007 02:14 PM 發表
係咪08返左大貨?
見隔離有大大買左幾隻08

好誇張喎.........一張相入面竟然出現四盒咁多
佢出左咁耐我都未見過擺\出嚟貨架
請問呢位仁兄嚮邊度見到咁多貨呀?
屯門?
原文章由 蜘蛛聖鬥士 於 5-8-2007 02:31 PM 發表

咩事呀你!?!?!
成日係度話人講大話!!
大大好心報料, 你就係度潑冷水!!
多幾個你呢 d 咁既人,
呢度遲 d 冇人肯報料架喇!!
你唔信係你既事, 你唔好係度講 d 咁既野!!
你咁樣講, 出 post 既人睇到會好傷心 ...

多謝你呀大大.....多謝你同其他大既信任:sad:
原文章由 toysman 於 5-8-2007 02:36 PM 發表

好誇張喎.........一張相入面竟然出現四盒咁多
佢出左咁耐我都未見過擺\\出嚟貨架
請問呢位仁兄嚮邊度見到咁多貨呀?
屯門?

可能係喺斗斗城影...
因為呢幾次斗斗城擺出貨架都係放4 隻
其實我有一次o係屯門吉島見到幾隻...

:^ :^

不過當時唔識分邊隻係 08 , 邊隻係舊版~
加上自己無錢剩所以對 08 beebee 無乜興趣...

過左幾日真係比人買左 lu~

:DD
原文章由 ilovetoys 於 5-8-2007 02:42 PM 發表

唔好咁講~
上次都係你話 tst 斗斗有 08bee
我趕出去 (雖然係斗斗搵唔到) 先比我係 tst 機緣巧合下買到~
玩家之間互相報料真係好好呀:love:
係炒家圍攻的失落之中,
同好們的報料真係比到好多希望大家架!!
:!:!
yesterday, 12:00 pm 中午, 係荃灣 吉吉見到個黑衫 仁兄 一手拿著3 隻 08 大黃蜂, 自己想要1只, 唯有硬著頭皮問可否分1只給我, 回應只有冷言一句: sorry!
不幸比此<大廚>早到一步, 呢3 隻好可能已經成為yahoo的美味小炒................
幸好晚上在太古反嘔城買到隻74大黃蜂算有點安慰.
原文章由 ilovetoys 於 5-8-2007 02:42 PM 發表

我都信任你嫁~上次我都係尖咀親眼見到的(不過買唔到...:die:)

我都信,上次報料攪到有人無功而還,可以都比人當講大話。
原文章由 蜘蛛聖鬥士 於 5-8-2007 14:50 發表

唔好咁講~
上次都係你話 tst 斗斗有 08bee
我趕出去 (雖然係斗斗搵唔到) 先比我係 tst 機緣巧合下買到~
玩家之間互相報料真係好好呀:love:
係炒家圍攻的失落之中,
同好們的報料真係比到好多希望大家架!! ...

估唔到自從總壇在"半推半就"情況下去左閒聊地獄之後
TF 玩具炒賣事件又再發生.....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 死人1975 於 5-8-2007 04:33 PM 發表

我都信任你嫁~上次我都係尖咀親眼見到的(不過買唔到...:die:)

真係可惜呀....
但係點解會見到買唔到架????