Toysdaily 玩具日報

*****港女午夜發狂遭送入青山*****

*****港女午夜發狂遭送入青山*****

http://usefulads.blogspot.com/2007/07/blog-post_197.html

港女求愛不成發癲,男友無奈下報警,最後警方雖用繃帶綁她回青山醫治

好心酸! 值得嗎???
:die::die::die:

[ 本文章最後由 amytam 於 26-7-2007 06:50 PM 編輯 ]
睇到我對耳好痛=__=係咁大嗌....
唔知發生過咩事....但都好似好陰公....

不過我都唔明....尋找伴侶....到底有幾重要??
原文章由 Horus 於 26-7-2007 08:58 PM 發表
睇到我對耳好痛=__=係咁大嗌....
唔知發生過咩事....但都好似好陰公....

不過我都唔明....尋找伴侶....到底有幾重要??

找尋找伴侶的確是好重要,但怎麼才可以叫做伴侶,唔能夠同甘共苦.沒有包容.沒有共同的遠景,咁做伴侶為什麼,倒不如自己一個更好.不過現代的愛情觀念都轉變了.合則來,不合則去.唔理好只要就手.唉.....:die:
:?係咁大嗌~~~
咩事﹖
呢d係咪叫做....做鬼都唔放過你...
為乜呢....
頭像被屏蔽
癲左...................
咁樣做....個男人都唔會返轉頭架啦... :o:o
感情既野..
有時係冇左就係冇左.. 有時係變左就係變左...
冇得強求的...
當問點解時... 更加冇得解.....:o

[ 本文章最後由 *小咩羊* 於 27-7-2007 03:07 PM 編輯 ]
每人視愛情既重要性都不一樣. 不過到咁既地步的確要搵人開解下先掂.:)