Toysdaily 玩具日報

MG 101

[ 本文章最後由 B.boy! 於 22-7-2007 03:05 PM 編輯 ]
迪士尼 :@:@
唔知係唔係真係呢:he:
小弟唔排除MG#101會出Destiny,
不過,就咁睇呢幅草圖唔似係MG企畫囉,唔夠精密(比較最近MG 渣古及紅勇草圖計),
似1/100系多?喎,希望係第一稿啦!

[ 本文章最後由 Blueman 於 22-7-2007 04:21 PM 編輯 ]
見過喇
不過都要講唔該:)
原文章由 Blueman 於 22-7-2007 04:20 PM 發表
小弟唔排除MG#101會出Destiny,
不過,就咁睇呢幅草圖唔似係MG企畫囉,唔夠精密(比較最近MG 渣古及紅勇草圖計),
似1/100系多?喎,希望係第一稿啦!

The most important thing is that most MG models' draft were drew by Katoki or Bee-Craft..................... Impossible to use "Big River"'s illustration to present model...................... :(
設計圖看似假的.............

模型設定稿不會用大河原邦男的........
不過有人發佈雜誌上的圖了

看來是真的
預定10月...
而且還會出一般版跟特別版....

[ 本文章最後由 Relfield 於 23-7-2007 12:52 PM 編輯 ]