Toysdaily 玩具日報

查看: 17601|回復: 33

T r a n s f o r m e r s - T h e G a m e 討~論~區

大黃蜂畀人捉左果關
應該係最尾個任務
要打果粒正方形既野同打冰封住果個機械人
佢不停有d蜘蛛出黎
又有d紫光不停射我......完全郁都郁唔到
果度點過呀.....有冇人識????????????????

[ 本文章最後由 BUYIU...耀 於 4-7-2007 07:06 PM 編輯 ]
原文章由 BUYIU...耀 於 4-7-2007 05:23 PM 發表
大黃蜂畀人捉左果關
應該係最尾個任務
要打果粒正方形既野同打冰封住果個機械人
佢不停有d蜘蛛出黎
又有d紫光不停射我......完全郁都郁唔到
果度點過呀.....有冇人識????????????????

果度仲未係最後一關............但係都真係好難過......我都搞左好耐.....:shy:
呢關首先要打爆d鎖住allspark(正方體)架野........跟住有d蜘蛛走出黎.......
殺d蜘蛛殺到咁上下........就到麥加登放電啦......蜘蛛加埋d電真係會屈死架......
我就咁過架........首先.....盡量係之前淨打蜘蛛果時已向住麥加登個方向.......
唔好太近牆邊......好易被屈死.......
到佢放電架時候就邊閃避(上上/左左/右右)........邊向麥加登左邊發炮(R1/R2)
當你扣曬果件野d能源.....麥加登就會暫時停止放電.........咁就易搞好多la......
另外當發現自已能源得番好少果時.......打果d一大堆架蜘蛛.........好多時有好多"心"食架!!!
呢關真係幾難打架.................希望幫到大大啦.....祝大大好運:shy:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 kcl2006a 於 4-7-2007 06:16 PM 發表
大家不如開個討論T r a n s f o r m e r s-T h e G a m e的post  :shy::shy::shy:
一起討論!!!!:):love::!
因為有好多人都唔係好識打:?我是其中一個:no:

好呀.......讚成呀..........
原文章由 joeyjoyee 於 4-7-2007 05:57 PM 發表

果度仲未係最後一關............但係都真係好難過......我都搞左好耐.....:shy:
呢關首先要打爆d鎖住allspark(正方體)架野........跟住有d蜘蛛走出黎.......
殺d蜘蛛殺到咁上下........就到麥加登放電啦..... ...

試下你個方法先....呢度真係玩左好多次都唔得
joeyjoyee .........用左你個方法啱啱玩左兩次就得左......
thx......唔駛左卡住係度
最屈機都係呢一版
之後就係打麥加登
:*
頭像被屏蔽
係呢.....你地有冇搵哂個100粒野:?:?:?:?
頭像被屏蔽
Wow!!!!!
The games sounds interesting wor!!!
But I only have NDS............:unhappy:
Still thinking should I buy it or not..................
原文章由 supermodehk 於 4-7-2007 10:49 PM 發表

我玩PC版
唔知點解玩左一陣對眼已經好辛苦
同埋用Blackout直昇機超難control

係呀....太花碌碌啦....我玩半個鐘都要抖一抖......
頭像被屏蔽
NDS Version any good?

PSP version no good! :(