Toysdaily 玩具日報

查看: 7203|回復: 21

櫻島一號12”快影

正....比前幾隻ver2都好

今次件衫的料用上新物料,超薄身,很有實物縮細的感覺,detail位很足....

頭是局油,很能反光,總括很值得買,qc沒有大問題,不過都係封盒的,都係要抽,有兩個朋友開了也沒問題.....自求多福了

番黎一定要打過條頸巾,跟來的像豬腸一樣難看

[ 本文章最後由 BBQ6712 於 22-6-2007 06:25 PM 編輯 ]
靚~ thx sharing, 但不買了~
原文章由 wwh 於 22-6-2007 18:26 發表
靚~ thx sharing, 但不買了~

x2~
太貴了:cool:
隻ver3.0舊一號件衫好似同隻櫻島一樣物料~
蕉人有未呢:?
我仲未收到電話:ar:
睇BBQ大大 d 相又 ok 喎. 不過 ver.1.0 胸甲好似正d.
我都等緊電話. :ar:
我覺得各方面都比ver1好....!!頭靚很多,胸甲唔同的地方係ver1比較硬淨同半令面,ver2就啞面和比較林.....!!
但無論衣飾和外型,頭彫等都係ver2勝出太多了
頭像被屏蔽
好靚:shiny:
靚就靚 但係好貴 我留番d錢買奇他12"會好d...
原文章由 吉田龍一 於 23-6-2007 01:41 發表
衣個幾多錢
我諗住放棄 高達任何模型同HCM同SUPER-HCM
同少量山口式(除左三一同鐵甲M能俠個D同EVA)
想行呢條路

呢條路......:cool:
你放棄哂以上所有野再加上其他...
都未夠你行喎......你諗清楚未呀......!?:oh:
咁睇法,買3.0好過,平d
是否誌上限定?街價多少?Thx.
good job!
睇相又真係幾 正 wor ... 不過對 佢套 suit 既 "超薄身既新物料" 信心不大 .... 仲係覺得佢經唔起時間的考驗 ... 當然到佢 爆 時可能已經有 5.0 or 6.0 :DD
anyway ... 好圖好圖 !! thx bbq 兄 !!
Nice pictures!! Thx! It must be very expensive!