Toysdaily 玩具日報

查看: 19181|回復: 18

[個人收藏] 只完成了80%..? 腳對機體是沒有的,只是裝飾!

機械嘅嘢上頭根本唔明……

基地可作不同放置

wait for 滲線+水貼
一年戰爭anime 系列接近尾聲……自護亦放喺年尾推出。一如以往高可動加特效,但另硬食基地引致價格上升……有時唔明白笨大市場部諗法…… 有樣要小心換眼或左右轉動自護眼睛後安裝返頭部後面裝甲時,頭頂中間條裝甲會彈走。更換時要小心或禁實頭頂中間條裝甲再啪返後甲就安全。
仲有一樣缺點係個支架太短……點解唔整長D? 想由底部影返上去太麻煩。 至於好多人問會唔會之後出對腳或另外出隻完美自護?我望咗自護底部覺得笨大唔會只出對腳,反而另外出完美自護機會較高。但笨大唔出亦有可能所以我入咗哩隻先唔等了。
我都買了呢隻無腳嘅雀仔.{:1_374:}
多謝師兄嘅溫馨提示.
{:1_203:} 戰神渣古 嗎 ???
No doubt that it is the best buy for the year 2018.  :)
Douglas.M.Saint 發表於 3-1-2019 03:37 PM
No doubt that it is the best buy for the year 2018.

哩隻我唔會比佢入十大,只係交足貨未有太大驚喜。反而鉄巨神同戰蟹更加值得入十大。
另外基地可以同之前D基地結合咁玩增加可玩性,今年到0080,83接棒……
"只完成了80%..? 腳對機體是沒有的,只是裝飾!"  呢句唔啱馬沙用,佢架駛紅彗星時會起飛腳踢高達{:1_374:}
pastng 發表於 3-1-2019 05:14 PM
"只完成了80%..? 腳對機體是沒有的,只是裝飾!"  呢句唔啱馬沙用,佢架駛紅彗星時會起飛腳踢高達 ...

哩句話係整備兵同馬沙講,馬沙好恨有對腳用……哈哈。

我自己唔介意無腳用,因為由細到大睇自護都係無腳……由電視,打機。所以加對腳反而唔慣……
機械既野上面既人識條鐵咩?
我隻升咗上櫃頂,不日先滲線:DD IMG-20190103-WA0020.jpg
wwwkcc 發表於 3-1-2019 10:52 PM
我隻升咗上櫃頂,不日先滲線

我參考緊網上自護D相予備滲線+水貼。
taken 發表於 3-1-2019 06:47 PM
哩句話係整備兵同馬沙講,馬沙好恨有對腳用……哈哈。

我自己唔介意無腳用,因為由細到大睇自護都係無腳 ...

我當然記得呢段對話啦,夠經典!!

我同 taken兄 一樣覺得自護無腳順眼D{:1_377:}
pastng 發表於 4-1-2019 09:32 AM
我當然記得呢段對話啦,夠經典!!

我同 taken兄 一樣覺得自護無腳順眼D ...

宇宙作戰無腳但多咗2個大噴射器反而提高移動力。所以我覺得双腳唔装都無所謂。