Toysdaily 玩具日報

查看: 18021|回復: 6

[分享討論] 玩具日報視頻 Toysdaily Channel 俱樂部 開張

正所謂,新一年新開始,2019 年 Toysdaily Channel 希望可以同網友們有更多互動空間。所以我們一眾主持決定開個 俱樂部 比大家唱所欲言。例如:想我們介紹某某玩具,又或者對 某一集有意見(贊 同 鬧 都得),又或者 想了解 某集提過既 動漫/特攝/電影 等都可以係 d 到開貼討論。當然如果想加入我們一齊出鏡討論玩具都可以 ga ... 仲知就係 happy share la。

Vince
{:1_377:}{:1_377:}
可以攪聚會大食會等等,面對面交流最促進感情
mushroom 發表於 2-1-2019 10:51 AM
可以攪聚會大食會等等,面對面交流最促進感情

d 個提議唔錯。我只怕冇人參與 ja
Vince 發表於 2-1-2019 05:09 PM

報咗名收咗錢先攪,咁應該最少有你地幾位大大吧{:1_208:}
Vince 發表於 2-1-2019 05:09 PM

D.M.S. present! {:1_220:}
有無諗過整返一個sic回顧?