Toysdaily 玩具日報

查看: 12302|回復: 4

[活動展覽] 玩具日報視頻@模型部屋 - SD新章-三國創傑傅-新品發佈會

玩具日報視頻@模型部屋 - SD新章-三國創傑傅-新品發佈會

2019年模型界的其中一件盛事可能就是:handshake:

SD的新章  三國創傑傳 模型系列 公佈:D

玩具日報視頻有幸參與了香港瑞華行主辦的發佈會:46:

為左分甘同味  我地仲拍左一啲花絮同現場情況俾各位欣賞啊:65:

今集主持 ROGER     攝影   VINCE

https://youtu.be/8SZVndhxjPY

:65:喜歡我們視頻  請訂閱 玩具日報視頻 啊 :35:亦歡迎分享的我們的製作~~

玩具日報視頻 為大家奉上{:1_227:}

點解今次條片咁短既??

會唔會是技術改進左,所以可以用番以前的價格做這質數的模型...

既然花紋要補油,即根本做唔到盒面上的高達咁靚啦,咁在於我來講是唔會買的...
Lau 發表於 28-12-2018 07:29 PM
點解今次條片咁短既??

會唔會是技術改進左,所以可以用番以前的價格做這質數的模型...

^_^  其實臉書入面有個長版本架

https://www.facebook.com/toysdailyhk/videos/2202281626701458/

睇左條片!!

雖然講到技術改進,分件仔細左,武器可合體,但整個造型我唔 like...

而且武器等細少件合體在以前 Ex-Standard 已經有,分件仔細在現在的 SD Gundam 已經係咁...

其實講到尾,都係角式造型我唔鍾意,你話我跟唔上現在設計風格都係咁話,我唔點鍾意直畢甩,設計複雜,好瘦而且腳長的 SD Gundam ,唔係現在的 SD Gundam 可以變番 SD Frame,我都唔會買!!
Lau 發表於 29-12-2018 09:37 PM
睇左條片!!

雖然講到技術改進,分件仔細左,武器可合體,但整個造型我唔 like...
要大量補色係一個問題啊