Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Threezero 1/35比例 MOBILE POLICE PATLABOR《機動警察》系列集中情報

papaya 發表於 15-12-2018 11:10 AM
The Head design still MG best...

Threezero use metal or plastic?

佢間野料唔計住 若然買過設計是停在千禧年代

全部有大小通病 整體好多都係騙局

呢隻頂多都係畀多隻人仔你放入去  然後連人仔都食咗軟骨散
唔好搏 依間公司等現貨實物對板先⋯⋯⋯
papaya 發表於 15-12-2018 11:10 AM
The Head design still MG best...

Threezero use metal or plastic?

Threezero是差不多全膠的,以住sell的是舊化塗裝吧(但這支看上去沒有)。
taken 發表於 14-12-2018 05:09 PM
Enjoy case no.2

真喺伏!

...........
A12 發表於 15-12-2018 10:24 PM
真喺伏!

...........

最好笑係負責人叫玩家自己執下件貨就靚先攪笑,而哩度位版主用另一張燈光好暗相話隻野無事先叻!所以就算玩具TV介紹都唔好盡信。 之前海虎,景甜已經令好多人中哂伏……
我有去現場睇, 感覺只係一件有限度可動手辦, 駕駛倉及小腿都不能打開

不過整體外型比例, 我覺得係靚嘅, 對於死忠嘅我, 已經流哂口水
verywai 發表於 20-12-2018 10:39 PM
我有去現場睇, 感覺只係一件有限度可動手辦, 駕駛倉及小腿都不能打開

不過整體外型比例, 我覺得係靚嘅, 對 ...

其他廠好多時頭大身細腰短,依隻外型比例就啱我口味,當然造工細位就要睇現貨啦!{:1_203:}
WF2019上海展出 threezero「ROBO道」系列第一彈『機動警察』
主に日本のアニメを題材とした、threezeroの新たなロボットフィギュアシリーズ『ロボ道』をワンフェス上海にて発表!高さ約20cm~30cm、一部に亜鉛合金ダイキャストを用いた可動フィギュアです。第一弾は『機動警察パトレイバー』!
https://twitter.com/threezero_nwsjp

關節似乎直接外露, 沒用布之類的遮蓋
有埋2,3號機, jed:p
Wf2019s updated
3A1D6224-E67F-4661-B922-6EB3719B4BE8.jpeg 9E3A0025-B2F3-4755-B5E2-105E3F137CCF.jpeg 203BD153-0728-4006-86AD-10EC51D1601F.jpeg 07AF6124-9ED9-439A-A4F5-3D0875457A42.jpeg
WF2019 summer展出

我覺得CM出呢個系列出得唔錯, 間廠神經刀, 有個別角色出得唔錯, 但好多就一般般
佢隻三一.....中過一次.....依隻睇下實物先決定好.....
好似冇得開駕駛倉