Toysdaily 玩具日報

查看: 11266|回復: 9

[個人收藏] Robot魂 ta signature 真紅の稲妻 - 高機動型格魯哥改

高機動型格魯哥改 (莊尼萊汀專用機)

Looks good, did you spray a matte coating?
CrankbaitJon 發表於 4-12-2018 09:45 PM
Looks good, did you spray a matte coating?

no spray any coating, poor skill....ha ha
.....唔知係咪我 mon 問題.....似橙紅....不是紅色.
nela 發表於 5-12-2018 01:03 PM
.....唔知係咪我 mon 問題.....似橙紅....不是紅色.

普通膠紅色……有技術就噴消光。我就咁滲線加水貼算,展品嗰隻唔係哩隻膠紅!今次笨大話我知除左官相外、展覧會嗰D有機會唔同實物現貨。

就因為暗紅膠原色破壞咗MSV情意結就算買咗不過掉埋一邊

情願砌老模Ver!好過

起馬就算唔塗裝佢既膠原色紅都靚過e件揼心 口貸
虧佢魂限出?質量完全唔值
咁既質量降為通販出好過啦!
死bandie!/病態!:angry:
純白騎士姬Saber 發表於 5-12-2018 04:34 PM
就因為暗紅膠原色破壞咗MSV情意結就算買咗不過掉埋一邊

佢唔魂限哩個系列未必有哩D機出,通販實跳到時好似魔神英雄伝咁摺埋就死。買得哩D老餅野都係小眾……所以魂限予左,出得差都無法,笨大獨市。
又唔一定係old cake買既
仲有玩game一族
漫畫一族

會鐘情個別ACE
為此而買滴

所以魂限反而會削減意欲

量産型該通販唔通販
病態!估佢唔到why
純白騎士姬Saber 發表於 5-12-2018 05:07 PM
又唔一定係old cake買既
仲有玩game一族
漫畫一族

其實勇士量產型加左加農砲背包等部件先魂限,有好有唔好啦。