Toysdaily 玩具日報

查看: 13040|回復: 12

[玩具攝影] Play imaginative 1/4Iron Patriot

應該是最重的合金ironman, 當然HT的hulkbuster會重過佢
有金屬面罩,我估只有呢一隻

Comicave hulkbuster我無買唔清楚

腳底有燈, 那份重量感真係興奮,還有頭雕和戰損甲,膊頭上的槍也可以著燈!
我明明影了很多相,但在相機中找不到回來

https://4.bp.blogspot.com/-qaeN1 ... /s1600/IMGP9426.JPG

曾有段時間想買這間廠的War Machine,最後因價錢太貴而放棄,輾轉轉玩HT。
Lawchee 發表於 2-12-2018 09:22 PM
曾有段時間想買這間廠的War Machine,最後因價錢太貴而放棄,輾轉轉玩HT。

War mchine 應該試過跌到一牛多
The eye slits on the mask looks really strange.

有非戰捐面罩和甲  發表於 6-12-2018 10:29 AM
點解會係塊面度整戰損?戲係咁?

最後一幕睇唔清,唔似有咁傷,似係pi想塊戰損甲勁些,另外有普通甲互換的  發表於 6-12-2018 10:31 AM
999元曾經好有 衝動買隻;但都係接受唔到大眼仔
hawker 發表於 5-12-2018 05:49 PM
999元曾經好有 衝動買隻;但都係接受唔到大眼仔

佢夠大隻,唔算好覺
曾經擁有,但土地問題最後賣左,個位比左HT lM43{:1_203:}
{:1_377:}{:1_377:}

謝謝!  發表於 16-12-2018 02:50 PM
ilove12inch 發表於 16-12-2018 12:54 PM
曾經擁有,但土地問題最後賣左,個位比左HT lM43

我都有1/4 ht 42,  色調真係正