Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [Hot Toys 全新專門店【Rebel Base 狂熱基地】公佈首款開業限...

bigbigfriend 發表於 29-10-2018 02:10 PM
我玩Ironman,但先要比Hottoys玩我,你明明話指定時間去登記,家陣原來係登記都有quota,要去搶,搶完又要 ...

只怪king arts, comicave唔爭氣
呢種 飢餓式銷售手法令人反感。。。
非會員登記已派彩.恭喜抽中的師兄.
James_Cheese 發表於 28-10-2018 11:06 PM
討論區hottoys 靜左咁多........新品都無咩人討論, 莫非開始悶.....

因為當年呢區太多HT打手
討論間非常不理性
然後愈黎愈少玩家發言
優先有貨影相分享既大佬都開始少左
然後打手就散晒水
呢個討論區就更少人黎LU

以上出自小弟觀察
不喜勿插
利申:我自己都開始去左一個大陸討論區睇野,氣氛好好多
店員話呢個方法好work,已經有好多好多人訂到。我是少數。
Knightmare 發表於 1-11-2018 02:20 PM
因為當年呢區太多HT打手
討論間非常不理性
然後愈黎愈少玩家發言

以前真係好熱鬧......我自己都少左好多上黎.....
呢度post相太麻煩,FB太容易。
另係FB很多VIP抄價放售,給人VIP就是抄家的感覺。
D職員話很多人訂倒,因為登記都有quota,抽選只是小數搶倒登記的人,按比例咪多人抽到囉,真係自欺欺人得過份.....
成日淨係只識得出Marvel , Iron Man , star War , 好悶呀。。。出下其他得唔得?
H.Kazami 發表於 3-11-2018 02:11 AM
成日淨係只識得出Marvel , Iron Man , star War , 好悶呀。。。出下其他得唔得?

講左廿年了!信和個間display環境好過新鋪 ,同打開門起碼有種神秘會有新野出感覺
以前一千既貨而家賣三千,所以玩既人越來越少,所炒既人就越來越多呢
今次排隊安排好好, 分流晒d member唔使迫. 希望信和都會咁做就好
James_Cheese 發表於 3-11-2018 04:57 PM
今次排隊安排好好, 分流晒d member唔使迫. 希望信和都會咁做就好

一早咁做咪好囉,半小時就完成
khwong67 發表於 3-11-2018 05:39 PM
一早咁做咪好囉,半小時就完成

3號 我下午16:00左右到, 完全無排隊直去3分鐘搞掂.....咁先似member
Ironman Mark 46 設計在機械綾角感和肌肉流線感,兩者取得平衡~

今次慨念版和隊長一樣,是一次較有質素的改色!

Rebel Base有冇得訂其他貨?我尋晚打過去,條線唔通。。。