Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Marvel Legends Monster Venom Wave 開箱玩評

Venom配件不多 人頭雖然出色 但不吸引
至小我不會換上人頭 如沒有pork grind頭
整體普通 並不建議大家單買

Carnage配件多 人頭相當出色 武器手吸引 銀紅色非常搶眼 整體相當出色 強烈推薦大家買

Posion沒配件 但奶白色不錯 外型相當有型
整體算中上

Spider ham相當可愛 唯獨希望可動可以好一點

Scream不算出色 用上了一貫女素體 加上頭髮阻礙 可動不算太好

但黃金色尚算吸引 如果喜歡symbiote家族可以一入

Typhoid Mary 頭雕令人滿意 火炎配件不錯 唯獨用上一貫女素體
所以可動不算出色 整體算是中上

Monster Venom的銀紫色相當吸引 可動令人滿意
算是出得不錯 但個人認為monster venom不夠大隻 這點扣了點分
全wave短評: 4:30

如果大家喜歡我的影片,記得like及share,甚至subscribe!

歡迎大家留言討論

Instagram: https://www.instagram.com/theetoys/

本片所有內容只為個人意見

推吓~
{:1_202:}
呢個wave最想入Scream不過唔急玩,可以等下先.
et師兄終於可以睇到你的影片啦,謝謝分享! {:2_262:}{:1_221:}
我買左都未得閒開黎玩