Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 唔算完美, 但都算最似既John Lennon Figure

作為JOHN粉既我, 年見到官圖已好心動, 諗多一排又比朋友毒下, 雖然貴, 又新廠, 但個頭雕真係好正....所以即Full pay 落訂.....

點知一路等, 一路聽佢啲爛鬼update....已經心驚。正到佢話出貨, 都唔睇好, 始終都係新廠, 心諗都打定輸數。

直到今日收到貨, 可能真係"越唔志在, 越有意外", 打開又唔算太離普。頭雕都有8成對版, 衣物同素髒比想像中好, 起碼好過ENTERBAY。

價就老實係貴左啲, 如果佢平返啲, 我會再支持MOLECULE8。

爛相幾張~~YOU MAY SAY I AM DREAMER, BUT I AM NOT THE ONLY ONE:

Very nice {:1_203:}
牛仔boot 幾靚

頭髮就⋯⋯
我覺得幾似,而且衣服同對boot靚。頭髮...... 遠睇都ok吧
要真粉先想買,而個頭髮真係……。