Toysdaily 玩具日報

查看: 10493|回復: 13

[分享討論] 玩具日報視頻@機械人研究所-巨靈神 鐵甲萬能俠的第三章

玩具日報視頻@機械人研究所 - 巨靈神 鐵甲萬能俠的第三章

提起第三部的巨靈神 大家總覺得他和兩個前作機設有點不同{:1_201:}

對啊  頭兩位萬能俠 是 兜氏家族 作品  算是私人企業:36:

巨靈神 可是 杜蕾特星 的 代表機體  是國家企業{:1_218:}

鐵甲萬能俠系列中  一個異色作品{:1_220:}

承著 BANDAI 超合魂 DC 系列 推出  :love:

玩具日報也來湊他一個熱鬧啊{:1_223:}

今集  主席 玩 走肥:78:

VINCE, 超音  

大家有閑可以訂閱我們頻道  以取的最新消息:handshake:

https://youtu.be/IGRthKDJdEI

Honestly, I hate the DC series.................... :67:
Douglas.M.Saint 發表於 20-7-2018 02:35 PM
Honestly, I hate the DC series....................

只係唔係 你杯 tea ja ... 你要 改 比列 / 改 生化 ... d 個系列應該比唔到你。
如果喜歡 舊電視 版 造型,d 個 我覺得 ok wor。
Vince 發表於 20-7-2018 02:51 PM
只係唔係 你杯 tea ja ... 你要 改 比列 / 改 生化 ... d 個系列應該比唔到你。
如果喜歡 舊電視 版 造 ...

Yes. And that's why I said I hate DC series............... :67:
Douglas.M.Saint 發表於 20-7-2018 02:58 PM
Yes. And that's why I said I hate DC series...............

有舊合金魂BOXSET就滿足的飄過⋯⋯:oh:
問下阿導演:36:10月後會否介紹埋三碟小菜~~~海陸空輔助機:58:
williamhychan 發表於 20-7-2018 09:42 PM
問下阿導演10月後會否介紹埋三碟小菜~~~海陸空輔助機

UFO 同 輔助機 都已訂了。大家唔介意等,我一定拍比大家睇。
:45:
Vince 發表於 21-7-2018 12:28 AM
UFO 同 輔助機 都已訂了。大家唔介意等,我一定拍比大家睇。

有好野一定等喎
most perfect one ....yeah {:1_197:}
等緊巨靈神全set, 而家0甘BODY出一只,飛碟出兩只真係好論盡。
有冇人好似我咁, 一D都唔鐘意鐵甲萬能俠1,2, 只喜歡巨靈神?

舊版,DC版都有, 我比較喜歡DC修身型
很喜歡節目, 大大會唔會考慮加入字幕?
空 發表於 24-7-2018 01:57 AM
很喜歡節目, 大大會唔會考慮加入字幕?
我們會考慮一下啊  謝謝大大意見
其實無睇過巨靈神,都是從機械人大戰中認識的!!

原來和一,二號咁唔同...

另外,舊玩具若保存得好,是寶啊!!