Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] SDCC 2018 聖地亞哥國際漫畫展最新消息: Hot Toys SidShow john wick

mushroom 發表於 22-7-2018 12:32 AM
佢地要美型,身型唔會好得去邊

原本個設定都唔係好流扇,點出都唔會太型,除非學千值咁加入另類風格
newnov 發表於 22-7-2018 06:11 AM
原本個設定都唔係好流扇,點出都唔會太型,除非學千值咁加入另類風格

膊橫些,矮返些就得。  king arts, 同play imaginative 1/4都算跟比例
今年動漫應該開新war machine,紅女巫吧~

加隻1/4 Star War

Ironman concept art。。。

想佢出 1/4 隊長;1/4 Wonder Woman

不過有排…

mushroom 發表於 22-7-2018 08:38 AM
膊橫些,矮返些就得。  king arts, 同play imaginative 1/4都算跟比例

好大原因係胸甲同腰差成個碼,腰粗啲會好啲
1:4 我比較期待 46 同 5,6 ,7
tony2013 發表於 22-7-2018 10:19 AM

不過有排…

出左聶風先啦:38:
tony2013 發表於 22-7-2018 10:19 AM

不過有排…

現階段覺得都係T800骨1/4出得最震撼!見到細緻野!
唔知Hulkbuster Jackhammer arm會點出
本身已經有Hulkbuster,好難再入多隻

另有消息指隻Jackhammer只係一set裝甲套係原本隻手外面,而唔係一隻完整既手