Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 「SUPER MINIPLA」商品化希望作品投票開始

I only want GGGG, should be easy for them
genesicgaogaiga 發表於 19-7-2018 04:47 PM
I only want GGGG, should be easy for them

我相信你唔會唔想要天龍神掛, 畢竟呢對姐妹so far無出過玩具
k_dash 發表於 19-7-2018 04:49 PM
我相信你唔會唔想要天龍神掛, 畢竟呢對姐妹so far無出過現具

only resin cast

勇者隊只差佢同GGGG未有消息, 好想呢set食玩系列可以完全齊腳
thx 發表於 15-7-2018 03:34 PM
幻想下…聖鬥士,好似以前五小強模型咁

其實DD 吾跟柱同整番大隻和可以變回星座型態便是了。。。{:1_218:}
hompage 發表於 19-7-2018 06:39 PM
其實DD 吾跟柱同整番大隻和可以變回星座型態便是了。。。

你唔講DD我都差啲唔記得咗呢條line, 似乎條line都死晒火了.....
忍者戰士飛影
太陽之使者
六神合體
十五機合一
(((但唔好再偷膠))){:1_204:}
k_dash 發表於 19-7-2018 11:33 PM
你唔講DD我都差啲唔記得咗呢條line, 似乎條line都死晒火了.....

星矢,一輝,精一舊有找。。。

星矢DD果條line咁耐都無新作,睇怕都係斷咗line啦!有追開呢條line的師兄應該都係欲哭無淚了!
SUPER MINIPLA呢個系列其實最適合出魔神英雄傳系列啦!大多數魔神唔需要變形,可動方面要求又唔高,雖然小弟好唔鍾意食玩果種膠,但如果佢肯出又平平地的話小弟仍會支持的!
THOUTHER 發表於 20-7-2018 01:32 AM
星矢DD果條line咁耐都無新作,睇怕都係斷咗line啦!有追開呢條line的師兄應該都係欲哭無淚了!
SUPER MIN ...

超魔神出得超hea,應該再出過。。。。
hompage 發表於 20-7-2018 01:43 AM
超魔神出得超hea,應該再出過。。。。

超魔神套玩具 (我指精緻啲果啲完成品唔係盒玩) 出啲角色少都算, 最奇怪就係佢出晒咁多形態龍神丸就係獨欠超魔神龍神丸呢隻final form, 幾多同好為此覺得可惜, 佢呢set做完成品我個人就唔係好鐘意, 都係模型正啲...
THOUTHER 發表於 20-7-2018 01:32 AM
SUPER MIN ...

佢當初plan要出全套十二官情境我唔sure出晒未, 如果未齊又cut咗就真係唔湯唔水...
hompage 發表於 20-7-2018 12:20 AM
星矢,一輝,精一舊有找。。。

當初出個陣好多人都唔睇好, 可動又差, 擺場景都大限制, 爆死都好自然的事, 係笨大當初太大想野心又大濫出產品搞死個佢 (星矢係多鐵粉, 但唔好當佢哋係水魚)

好似海皇仲有得出,展覽做到冥王架嘛。。。{:1_218:}
k_dash 發表於 20-7-2018 06:59 AM
超魔神套玩具 (我指精緻啲果啲完成品唔係盒玩) 出啲角色少都算, 最奇怪就係佢出晒咁多形態龍神丸就係獨欠 ...

所以出得比魔神1,2hea 囉。。。
角色出得少又細隻。。。
是否關超魔戲軌由RPG轉了行AVG 呢。。。睇落故事係吾同的。。。。