Toysdaily 玩具日報

查看: 14358|回復: 14

[玩具攝影] SHF【街頭霸王】KEN MASTERS vs SNK Terry!

SHF【街頭霸王】KEN MASTERS vs SNK Terry!

阿Ken下下屈星龍拳, 突進系的Terry無so....
Give me Blue Mary!!!!
http://gundamatefsf.blogspot.com/2018/06/shfken-masters-vs-snk-terry.html

可惜shf無再出拳皇
mushroom 發表於 1-7-2018 12:34 AM
可惜shf無再出拳皇

當年Terry整得好d再跟多個除左帽的頭髮,多左人買,b記可能之後就會出其他人:42:之後figma出個兩隻更加唔似.唯有等Storm
G3X 發表於 1-7-2018 11:26 AM
當年Terry整得好d再跟多個除左帽的頭髮,多左人買,b記可能之後就會出其他人之後figma出個兩隻更加唔似. ...

Storm are  too big.....
G3X 發表於 1-7-2018 11:26 AM
當年Terry整得好d再跟多個除左帽的頭髮,多左人買,b記可能之後就會出其他人之後figma出個兩隻更加唔似. ...

D arts 係唔係已經玩完所以就算出拳皇都係shf
Gundam@EFSF 發表於 1-7-2018 03:04 PM
D arts 係唔係已經玩完所以就算出拳皇都係shf

數碼暴龍同超人都歸入左shf,其實依加shf都進步左好多,係shf出到,都無咩方別
我比較期待 storm 既 kof 系列, sf 佢地都唔差, 同 shf 係兩種味道
Ken我接受唔到港漫樣...... 頭像差好遠
denniskwong 發表於 10-7-2018 09:51 AM
我比較期待 storm 既 kof 系列, sf 佢地都唔差, 同 shf 係兩種味道

隻怒加都唔知等到幾時先出:(
SHF 如果出待魂系列就好喇............
DH_Dante 發表於 10-7-2018 11:01 PM
SHF 如果出待魂系列就好喇............

當年出terry v的時候講過出發王源的
純白騎士姬Saber 發表於 10-7-2018 04:30 PM
Ken我接受唔到港漫樣...... 頭像差好遠

如果真係港漫樣還好
mushroom 發表於 11-7-2018 01:00 AM
如果真係港漫樣還好

總之買唔落手....哈哈!

Ryu要孤獨一下了.....

Gundam@EFSF 發表於 10-7-2018 11:44 PM
當年出terry v的時候講過出發王源的

可惜最後都係空頭支票..........:no: