Toysdaily 玩具日報

查看: 13566|回復: 6

[非官方產品] 【鐵工廠】IF EX-28 戰戟

平時十分少玩TF,不過中意鐵廠戰戟的造型就買了。材質同手感摞上手感覺都比之前買過的震蕩波好,可玩性高,推薦入手。

接地方面將腳跟的零件拉出黎,接地會高D

摞走個頭之後戴亞克隆隊員就可以坐上去

射爆

隱藏形態,四足戰車

特殊装备

合體技
對手好正! 係邊set plug-in?

鐵工呢隻warpath其實又唔係好複雜,但真心見到鐵工有意改善自己嘅弱項,我亦可以享受到「變形嘅樂趣」(之前鐵工啲產品變形設計其實冇乜樂趣可言),有少少似當年官方classic嘅變形風格,不過是更型、更高可動、更精緻、亦更貴(⋯⋯)。我自己就很滿意

sniperxp 發表於 28-6-2018 09:00 PM
對手好正! 係邊set plug-in?

戴亞克隆DA17嘅
lewisli 發表於 29-6-2018 11:51 AM
鐵工呢隻warpath其實又唔係好複雜,但真心見到鐵工有意改善自己嘅弱項,我亦可以享受到「變形嘅樂趣」(之 ...

鐵工廠買得少,對上一隻就系震波。呢隻摞上手就感覺關節同材質都改進唔少,可玩性都十分高。
第一次買FT系......前來支援!  變形機構造得好有心思!
雖然細隻, 但係扣位都設計得好好!

哩D先係好的變形玩具
仲有冇其他哩類好物介紹下?

sniperxp 發表於 8-7-2018 06:12 PM
第一次買FT系......前來支援!  變形機構造得好有心思!
雖然細隻, 但係扣位都設計得好好!

等鐵廠十月份的黑狗隊