Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ryan1982

[詢問] Slam Dunk : Nova Studio Hanamichi Sakurai

ryan1982 發表於 29-6-2018 06:31 PM
But the original pre-order prize is RM $870 wor (according to offical website)

RM is Malaysian Rin ...

* 二次元红色短发头雕x1
* 二次元红色长发头雕x1
* 全新开发二次元涂装素体x1(高约31.5厘米)
* 红色客场球衣x1
* 红黑色球衣出场服x1
* 全新开发老爷红黑一球鞋x1
* 全新开发老爷白六球鞋x1
* 手型x8
-左右握拳手型
-左右自然下垂手型
-左右抓球手型(内置强磁,可与篮球吸附)
-右手投篮手
-左手扣篮紧绷手型
* 九十年代复古篮球x1 (内置强磁,可与抓球手型吸附)
* 造型地台(带蛇形支架)x1
另外将会在所有预定的小伙伴中随机赠送精美绷带战损头雕一个(数量为预定量的20%),含限量证书。
此次官方售价1080RMB整套
预定价格980RMB整套,定金400RMB(定金需确认)运输方式,顺丰到付。
想問各位師兄邊度訂?
遲左睇到 sold out...
係其他討論區見有師兄收到貨!但睇完有d失望。
官圖無限美。。。
507 發表於 30-6-2018 05:27 PM
想問各位師兄邊度訂?
遲左睇到 sold out...

應該出緊貨,你可以留意下有冇現貨/有人出售!

師兄,請問你係邊度組到呢套湘北隊返黎呢? 真係睇到我流哂口水呀.....最正係D頭雕既樣..真係似果下好嘢,(除左赤木同老師差少少.)
elliottlai 發表於 17-1-2019 10:37 AM
師兄,請問你係邊度組到呢套湘北隊返黎呢? 真係睇到我流哂口水呀.....最正係D頭雕既樣..真係似果下好嘢,( ...

謝謝師兄喜歡,頭雕多數自己雕制的,有少數是改做現成的,衣服也是自己縫製的,師兄如對小弟的自制人偶有興趣的話,可找尋小弟的帖子參觀,謝!:)
gargan 發表於 17-1-2019 01:29 PM
謝謝師兄喜歡,頭雕多數自己雕制的,有少數是改做現成的,衣服也是自己縫製的,師兄如對小弟的自制人偶有 ...

我仲以為你話如有興趣可以賣一套比我呢.HAHAHA 真係好正...GOOD JOB
反而呢個有興趣.

似樣喎....有冇三井?
eb1815 發表於 15-2-2019 03:56 PM
反而呢個有興趣.

呢個正喎!