Toysdaily 玩具日報

查看: 10710|回復: 3

[分享討論] 玩具日報視頻@模型部屋-機動戰士 G-FRAME 簡評

玩具日報視頻@模型部屋-機動戰士 G-FRAME  簡評

:shy:  好掛住大家啊       :)又再大家見面啊  開心

今星期模型部屋繼續登場{:1_197:}

G-FRAME     BANDAI在2018年2月推出的一個新玩具系列{:1_220:}

一盒可動骨架 加 一盒裝甲{:1_203:}

標榜的是 精緻和高可動:handshake:

現時已出至第二彈  ^^ (一,二彈合共有6款機動戰士):@

:65:模型部屋 今話 就找來第一彈和第二彈 兩款 機動戰士 來和大家 :he:輕輕鬆鬆 談一談 喇

https://youtu.be/L7fg7zMo_2w

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
似乎現在都幾興用骨架,再合 parts 上去喎!!

會推出新的 SD 高達也是這樣啊!!

咁遲些會否講 SD GUNDAM CROSS SILHOUETTE 系列呢??
Lau 發表於 28-6-2018 10:39 AM
似乎現在都幾興用骨架,再合 parts 上去喎!!

會推出新的 SD 高達也是這樣啊!!

:p  呢個會啊 笑  
白狼 發表於 28-6-2018 04:48 PM
呢個會啊 笑

如果真係會講,咁真係要密切期待啊!!

話時話,我現在就去買緊,希望買到吧!!