Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MAFEX IRON SPIDER

請問是否12" ?

6吋,同SHF,FIGMA一樣
交叉人 發表於 24-6-2018 03:35 PM
仲以為係ht,呢隻真心正,shf真係求其,我覺得佢搏4,角色造型無乜改,到時先做好少少再黎過 ...

認同,同埋shf已佔了一定市場,不愁沒人買
threeeye914 發表於 23-6-2018 01:24 PM
好耐冇買佢D野...而家QC同關節有改善嘛?

改善左,沒咁易斷。但都好易鬆同沒咁好郁動(睇你彩數),仍可加強改善。
Mafex不嬲細節位都跟得好足,只係一路都講緊關節問題,變得好睇唔好洗,變左SHF係可玩性有一定優勢,如果Mafex能夠改善呢點,相信會得到更多大大比錢支持!!!!
靚極都冇用,咁遲先出,到時shf已經出A4版
上一款蜘蛛俠我 mafex 同 shf 都有買,外形我都認為mafex 勝,除咗side shot mafex 好似冇pat pat比較難睇之外,
上一款活動範圍上,上半身mafex 活動範圍大過shf ,下半身就shf 好過mafex ,唔知iron spider 會不會一樣,
上一款報告詳情如下:
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=265338&highlight=Mafex%2Bshf
起碼靚過shf,價錢都唔會貴得過shf 吧, shf版的 顏色實在太詭異,完全無iron 的感覺,行出深水埗見有老番都出得靚過佢
Medicom Toys Exhibition 展出

好型棍{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}
一出硬食要比幾舊水!
MEDICOM TOY EXHIBITION ’18 展出

https://news.amiami.jp/event/2018/08/114914.html

TOKYO COMIC CON 2018 展出

https://hobby.dengeki.com/event/673451/

4月發售

追加圖片