Toysdaily 玩具日報

[新品消息] FLAME TOYS 鉄機巧 第3彈 Star Saber 史達

bigbigfriend 發表於 8-8-2019 01:43 PM
1)訂金尾數分開比感覺無咁痛(自欺欺人)
2)按之前兩隻,關節結構雖復雜但品質不錯,就算有QC問題千值售 ...

第一版飄移根本就係臀部同腰部中間 合唔實,所以就好似條腰條條fing咁樣,只要用aa膠落 交接位,黐番實已經ok。
這支什麼時候會出啊? 一延再延的。下一支12月出的就不會再預訂了。{:1_204:}
現在差不多八月尾,幾時出貨呀~~~
777@code 發表於 8-8-2019 02:06 PM
第一版飄移根本就係臀部同腰部中間 合唔實,所以就好似條腰條條fing咁樣,只要用aa膠落 交接位,黐番實已 ...

我隻是shattered glass 及 Drift 再版,好像沒有呢個問題

應該解決了腰關節的問題
追風 發表於 8-8-2019 11:21 PM
這支什麼時候會出啊? 一延再延的。下一支12月出的就不會再預訂了。

旺角店話8月底......

謝謝! 等八月底了:67:
anthonylei01 發表於 19-8-2019 08:43 PM
我隻是shattered glass 及 Drift 再版,好像沒有呢個問題

應該解決了腰關節的問題 ...

我之前睇玩具Tv 包膠紅色個股關節都係條條 fing, 可能師兄好彩~
from 官方 twitter

Star Saber delivery starts!!
The delivery will start from next week! It will be arranged partially. Therefore, for whom pre-ordered earlier through our official e-shop, the delivery notice will be sent earlier. We appreciate your understanding.

千值殿已通知取貨{:1_208:}
第一次玩鉄機巧感覺真係好利害,比起MB又係另一個層次,全上色高可動再加機關著燈!但個人唔鍾意個老變標誌應該遲啲會同佢油返黑邊等佢冇咁搶眼:DD

唯一sad位係塊面唔夠分中:(

wwwkcc 發表於 9-9-2019 09:07 AM
第一次玩鉄機巧感覺真係好利害,比起MB又係另一個層次,全上色高可動再加機關著燈!但個人唔鍾意個老變標誌應 ...

Can remove the face part by force? {:1_217:}
Douglas.M.Saint 發表於 9-9-2019 03:42 PM
Can remove the face part by force?

好實拆唔到,不過我中意面罩頭多啲所以由佢:he:
我精粉訂,到現在還未派貨
uipoh 發表於 17-9-2019 08:55 AM
我精粉訂,到現在還未派貨

千值練嘅嘢一向官店會早兩個禮拜至一個月派貨
其他舖訂要等下....
感覺將肩兩塊甲裝去腳好似舒服啲:he: