Toysdaily 玩具日報

查看: 23988|回復: 7

[個人收藏] 我的星矢飾櫃

新手報到, 由出來做野開始買星矢玩具起, 已開始構思將來自己屋企如何擺置玩具, 買下買下到同老婆訂婚, 得到老婆批準{:1_211:}, 上網睇人display, 搵場景, 去傢私舖造飾櫃, 裝燈, 到最後一隻一隻咁砌出黎, 最終大功告成, 歷時不知多少寒暑, 那種感覺非筆墨形容

並非完美, 只想跟各位巴打交流心得, 謝謝!
(記得開喇叭睇)

youtube.com/watch?v=fP5AgL_p0vA&feature=youtu.be
*由於權限, 請各位自行用瀏覽器貼上以上網址
background / 地台配合好正, 花了不少心機 !~~  

我只有神話黃金/ 冥王 series 就夠
nela 發表於 20-6-2018 12:03 PM
background / 地台配合好正, 花了不少心機 !~~  

我只有神話黃金/ 冥王 series 就夠 ...

謝謝!我跟你一樣, 重點愛黃金及冥鬥, 自己仲有廿幾隻未砌,由於土地問題, 但又唔想排到逼一逼, 基於重質不重量, 只好放棄神鬥和海鬥
WOW, 靚過笨大的展覽, 期待你搵位整埋雪景和七碌柱
payton20 發表於 23-6-2018 04:13 PM
WOW, 靚過笨大的展覽, 期待你搵位整埋雪景和七碌柱

謝謝!如果神鬥出齊EX我會考慮, 海鬥應該不會了, 很難返追(太貴)
師兄個櫃真係一流,D場景做得非常好!
好正既玩具櫃!{:1_377:}
好靚,好有心思。 睇完仲再睇多次