Toysdaily 玩具日報

查看: 11725|回復: 3

[首辦] 恐龍戰隊(3)--獸騎神

恐龍戰隊(3)--獸騎神

C兄, 我終於齊一奪恐龍戰隊食玩啦^^
自大獸神及鋼龍神之後, 今日終於入埋最後一隻--獸騎神

少少資料(自維基)
獸騎神
全長:116m/全高:62m/重量:510t/速度:150km
守護獸中的獸騎神,變形成超獸戰車KingTank時能讓大獸神或剛龍神乘坐。雷龍王體內的保溫室自太古以來就一直保存著恐龍蛋。
能與獸帝大獸神進行最終合體儀式,成為最強王者究極大獸神。

唔講咁多啦, 去相啦^^

條頸要一節一節咁砌, 所以可動性立即高晒~GOOD!!!

準備合體

合體前當然要睇下影片先啦^^
https://www.youtube.com/watch?v=a3645uU4xR8

究極大獸神
全長:110m / 全高:81m / 重量:1250t
全體守護獸進行「究極合體」後的超巨大神。由獸帝大獸神騎乘雷龍王之姿出擊。此本為大獸神的真正型態,但在先前與大撒旦戰鬥中負傷,造成無法長久維持究極大獸神的樣子。是唯一有辦法與大撒旦正面對決的存在。全身火砲齊發的「究極制裁Grand Punisher」為其必殺技。不愧於「究極」之名,劇中未嘗一敗。

又係時候拎個舊版出黎對比下啦^^
不過...真係差好遠喎...

終於齊埋究極大獸神啦~
好感動, 連鐵鏈都有埋, 正!!

C兄 好有 愛 .... 十卜 :$
power ranger {:1_238:}
nice sharing{:1_377:}